Pojačan promet: Kilometarske kolone u Zagrebu

screenshoot HRT/Ilustracija

Pojačane gužve.

Zbog pojačanog prometa u zoni radova na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Jankomir u smjeru Zagreba, kolona je oko 2 km.

 

HAK izvještava su da zbog očevida prometnih nesreća na zagrebačkoj obilaznici (A3) u zoni odmorišta Plitvice (17. km) u oba smjera nastale kolone. Savjetuju vozačima da voze opreznije (vozila su u zaustavnom traku). Zbog pojačanog je prometa kolona vozila od čvora Jankomir prema odmorištu Plitvice (u smjeru istoka) oko 1 km, javlja HAK.

Također, zbog pojačanog prometa u zoni radova na autocesti A2 Zagreb-Macelj, između čvorova Zaprešić i Jankomir u smjeru Zagreba, kolona je oko 2 km.

Pojačan je promet na ulasku u Republiku Hrvatsku na graničnim prijelazima sa Slovenijom, a na izlasku na graničnim prijelazima sa Bosnom i Hercegovinom, na pojedinim autocestama te na gradskim prometnicama i obilaznicama. Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje, pa vozače molimo za strpljenje i upozoravamo ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.

 


Komentari