Plenković: ‘S velikom tugom prisjećamo se i odajemo počast žrtvama stradalim u razornom potresu’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Predsjednik Vlade Andrej Plenković, povodom Dana žalosti u Hrvatskoj oglasio se na svom Twitter profilu poručivši da se danas s velikom tugom prisjećamo i  odajemo počast stradalima u razornom potresu 29. prosince, te pohvalio veliko zajedništvo koje je zavladalo u Hrvatskoj. žrtvama stradalim u razornom potresu koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju te je pohvalio veliko zajedništvo koje je pokazao hrvatski narod.

“Na Dan žalosti s velikom tugom prisjećamo se i odajemo počast žrtvama stradalim u razornom potresu koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju. U mislima i molitvama smo s njihovim obiteljima i najbližima kojima izražavamo sućut i solidarnost cijelog hrvatskog naroda”, napisao je premijer.

Predsjednik vlade iskazao je zahvalnost na velikom zajedništvu koje je iskazao hrvatski narod kao i na velikoj pomoći brojnih država.

Nastavit ćemo pomagati unesrećenim ljudima koji su ostali bez svojih domova. Ono što je srušeno će se obnoviti i izgraditi”, poručio je premijer Plenković.


Komentari