Pitali ste se vozi li FlixBus i dalje u Sloveniju, Austriju i Njemačku? Evo po kojim uvjetima

promo

U skladu s trenutnim sigurnosnim mjerama te nepovoljnom epidemiološkom situacijom u Hrvatskoj i diljem Europe, mnogi prijevoznici našli su se u velikim problemima, a otkazivanjem brojnih letova, mnogi su se zapitali i što je s ostalim prijevoznicima, te kako će sada najlakše doći i kako do željene destinacije.

Jedan od najpoznatijih prijevoznika, FlixBus je od ovog tjedna krenuo s prilagodbom svoje mreže autobusnih linija. Unatoč tome, prema trenutnoj potražnji, odnosno za one koji moraju putovati, FlixBus nekoliko puta tjedno i dalje omogućava direktne veze Hrvatske sa Slovenijom, Austrijom i Njemačkom, poručili su iz ove kompanije. Sve dostupne FlixBus autobusne linije, destinacije i polasci mogu se provjeriti putem FlixBus web stranice ili  FlixBus Aplikacije.

„Iako nam je želja omogućiti svim našim putnicima sigurna i lako dostupna putovanja zbog situacije uzrokovane koronavirusom morali smo prilagoditi ponudu autobusnih linija. Ljudi trenutno općenito putuju manje, no postoji i dalje potražnja odnosno potreba za putovanjima. Ovom prilagodbom naše mreže želimo doprinijeti poboljšanju situacije kako bismo ponovno mogli slobodnije putovati i provesti blagdane u okruženju naših obitelji i prijatelja.“, izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

Uz domaću mrežu linija kojom su povezani svi veći hrvatski gradovi, iz Hrvatske se i dalje može putovati prema destinacijama poput Maribora, Ljubljane, Graza, Beča, Münchena, Stuttgarta, Frankfurta, Karlsruhea, Mannheima ili Frankfurta.

Epidemiološke mjere u FlixBusu


˝Sigurnost naših putnika i vozača nam je prioritet. Kako bi se onima koji u ovom trenutku moraju putovati omogućila što sigurnija te time i ugodnija putovanja, važno je pridržavati se svih postavljenih epidemioloških mjera.˝, dodao je Grbeša.

Putnike se potiče da već kod kupovine svojih karata razmišljaju o svojoj sigurnosti te koriste online način kupovanja karata putem besplatne mobilne aplikacije ili web stranice. Na taj će način smanjiti nepotreban fizički kontakt i dugačke redove. Posebna pozornost usmjerena je na pojačanu prevenciju, higijenu te dezinfekciju autobusnog prostora za putnike i vozače, zaštitnu opremu za vozače kao i regulirani ukrcaj i iskrcaj putnika uz dozvoljenu maksimalnu popunjenost kapaciteta. Mjere preventivne zaštite i dalje su na snazi radi sigurnosti putnika.

Komentari

loading...