PISMO ‘RVATA IVI ĆAĆI SANADERU: ‘Malac Zoki krenuo je tvojim stopama, tvoja sloboda njegovo je HVALA’

Facebook

Baš piše jedan od zadrtijih ljevičara i velikih boraca za ljudska prava (a mrzi Hercegovce, dnevnovce, vjernike, desničare…) Matija Babić kako je Lijepa naša ništa drugo nego udruženi paradržavni mafijaški poduhvat te da je tvoje puštanje na slobodu ništa drugo nego legalizacija pljačke.

”Dragi naš ex premijeru, veliki lideru i karizmatiku kakvog rvacka politika dugo ne imaše od tvog odlaska,

Zoki se trudi dobiti zbore lupajući šakama po stolu i dubokim glasom uzvikivati ”Hrvatska!” dok njegova Partijska raja među kojom smo mogli vidjeti i pokojeg egzotičnijeg tipa histerično maše zastavicama i pita se: ”Zašto mi ovo zapravo radimo?”. Bio si njegov prvi šef i mentor pa se malac odlučio krenuti tvojim stopama i šakama doći do pobjede, al’ doslovno! Baš pravi zagrebački fakin! Znaš ćaća, opasni su ti dečki iz tvog tima, a svog malca Zokija dobro si naučio kako biti samouvjeren, pomalo bahat, ali i fatalan. Samo, krivo je shvatio ovo fatalan (iako kažu da mnoge dame padaju na njegov šarm) pa je postao fatalan za svoju naciju koja sada polugladna i osiromašenja na njega baca drvlje i kamenje, a zaboravlja kako uživa sve ovo što danas ima upravo zahvaljujući njihovim naivnim glasovima. Baš kao i tebe. Do jučer heroj, danas zločinac. Eto što politika uradi od čovjeka!

A tvoji ADEZEOVCI? Tajnoviti i puni sebe, a da vidiš neke ”no name” likove koji hodaju gradom kao da su oslobodili Knin – ne bi vjerovao! Evo ih u dogovoru sa Švabama radili gospodarski problem i najavljuju kako će svako novorođeno dijete dobiti 1000 eura! Čini se, oni najsiromašniji konačno bi mogli postati najbogatiji i konačno se integrirati u društvo i na kraju”će da kupe Mercedesa”. Evala!

Neka tebe ponovo među nama. Baš piše jedan od zadrtijih ljevičara i velikih boraca za ljudska prava (a mrzi Hercegovce, dnevnovce, vjernike, desničare…) Matija Babić kako je Lijepa naša ništa drugo nego udruženi paradržavni mafijaški poduhvat te da je tvoje puštanje na slobodu ništa drugo nego legalizacija pljačke. I složih se ja nešto konzervativniji s njime po prvi put u životu. Ćaća, opet spajaš ljude! Na kraju krajeva, sirotinja je uvijek najbogatija i uvijek sve plaća pa će tako biti i ovaj put, a i kažu kako je Bogu draga pa neka nam, možemo mi to. Puno lakše ćemo mi s dragim Bogom pred sud nego vi koji odnos s njime vidite kao neku vagu na koju za svaku učinjenu prljavštinu dodate pokoji humani potez težak  . Na kraju krajeva, lakše meni s par tisuća kuna u džepu rasporediti troškove i srediti život nego svima vama s tolikim milijunima. Ne znamo mi s ‘velikima’, naučili nas samo kako biti pod njima, pod njihovom čizmom. I birati svake godine druge u ovoj, kako bi rekao jedan naš vrsni odvjetnik ”pravo retardiranoj državi”. Živjela Rvacka!

I dok ini ljevičar poziva Rvate na pljačku jer to dugujemo svojoj djeci, mi smo za to nesposobni. Nesposobni smo izboriti se za svoja prava i jaki smo samo u virtualnom svijetu, a kada su djela u pitanju: opet idemo pod čizmu. Di ćemo mi pljačkati? Smišan je taj Matija, rekli bi njegovi toliko obožavani Dalmatinci. Zato neka nam je, ne bi ti bio to što jesi da ti nismo poklonili tolike godine mandata. Što smo ti dali, to si i uzeo, i na kraju – što smo tražili, to smo i dobili!

Dobro nam došao Ivo!”

>>> SANADER ĆE MNOGIMA POMRSITI RAČUNE: Ovo su najintrigantniji detalji iz života bivšeg premijera!


Komentari