PERFORMANSI U SABORU: Pernar šutio četiri minute, Culej puštao himnu (VIDEO)

Na Pernarov šou smo već navikli, ali i ovo je nešto novo.

Zastupnik Ivan Pernar ponovo je danas bio u središtu pozornosti, no ovog puta ga nisu iznjeli iz sabornice, ali nisu imali ni zašto jer je za saborskom govornicom šutio. Pune četiri minute. To je bio njegov način prosvjedovanja zbog svih mladih koji su napustili i trenutno napuštaju Hrvatsku.

Svoje izlaganje krenuo žaljenjem što na zahtjeve Živog zida čelnici Sabora ne daju stanku, dok takvim zahtjevima drugih zastupnika udovoljavaju. Na predsjednika sabora obrušio se zbog “selektivnosti”, progovorio je i o slobodi govora. Preostalo vrijeme koje je imao za saborskom govornicom jednostavno je odšutio.

Kao da to nije bio već dovoljan cirkus u Saboru, s drugog kraja prostorije začula se “Lijepa naša” koja je dopirala s mobitela HDZ-ovca Steve Cuelja. Kada su Reinera drugi zastupnici upozorili na to da se Culej “sprda s himnom” on im je odgovorio: “Nisam čuo da kolega Culej svira himnu, ali sasvim sigurno to ne bi bilo primjereno”.

Pernar je na sve to samo ratko dobacio: “Molim vas da me ne ometate u izlaganju, predsjedavajući. Hvala”, na što su se mnogi nasmijali, a Reiner ovog puta nije reagirao naPernara već je zastupnike upozorio da ne ometaju govornika.


Komentari