Pao još jedan ‘žetončić’: Milanka Opačić službeno u Bandićevoj stranci

Goran Mehkek / CROPIX

Milanka Opačić, koja je nekoć kao članica SDP-a držala funkcije potpredsjednice Vlade i ministrice socijalne politike i mladih, postala je i službeno nova članica stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti.

Podsjetimo, Opačić je lani u rujnu napustila SDP, a ubrzo nakon toga priključila se Bandićevom klubu zastupnika u Saboru kao nezavisna zastupnica. Zagrebački gradonačelnik tom se prilikom pohvalio da je upravu on uveo Opačić u politiku.

“Pojma nemam da je Milanka Opačić ušla u Klub. Moj protokol joj je poslao cvijeće. Ali samo znam da sam s njom krenuo 1990. s Peščenice, da sam ju kao prekrasnu malu djevojčicu uveo u tadašnju stranku”, izjavio je tada Bandić.

Milanka Opačić još je jedna bivša SDP-ovka koja je odlučila ‘pribjeći’ Bandićevoj stranci. Jučer je potvrđeno da se stranci zagrebačkog gradonačelnika priključio i bivši SDP-ovac Siniša Varga, a ta odluka već mu se i ispatila. U stranku se učlanio krajem srpnja, a jučer je na svom Facebooku potvrdio da će postati predsjednik Upravnog vijeća Hitne medicinske službe grada Zagreba.


Komentari