OTIŠLI U NEPOZNATO, JESTE LI IH VIDJELI? Nestalo osam maloljetnika, troje ima samo 12 godina

nestali
Nestali

U samo tjedan dana nestalo je čak 8 maloljetnika. 

Prema podacima Nacionalne evidencije nestalih osoba, u Hrvatskoj je u samo tjedan dana, između 22. i 29. travnja nestalo ukupno osam maloljetnika. Čak trojica nestalih maloljetnika, Viktorijo Grublješić, Hakija Ferizi i Mateo Oršuš imaju samo 12 godina. Upozoravaju se svi građani da ukoliko vide osobu s ovoga popisa, to odmah javite na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju

Monika Brdarić (15) je visoka 170 centimetara, ima smeđe oči, tamnoplavu kosu i slabije je tjelesne građe. Ona se udaljila u nedjelju, 24. travnja s adrese u Karlovcu, Banija u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Hakija Ferizi (12) se u petak, 22. travnja udaljio s adrese u Rijeci, Vukovarska ulica u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Viktorijo Grublješić (12) je visok 155 centimetara, ima crne oči i crnu kosu. Viktorijo se u utorak, 26. travnja udaljio s adrese u Rijeci, Vukovarska ulica u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.


Danijela Jelić (14) je visoka 160 centimetara, ima smeđe oči, smeđu valovitu kosu, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Danijela se u srijedu, 27. travnja udaljila s adrese u Vugrovcu, A. Šenoe 52 u nepoznato. U trenutku nestanka imala je traperice, bež jaknu i bijelu majicu.

Ivona Knjaz (17) je visoka 158 centimetara, ima plave oči, plavu kosu, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Ivona se u subotu, 23. travnja udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Monika Kovačić (15) je visoka 165 centimetara, ima kestenjaste oči, kestenjastu ravnu kosu, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Monika se u utorak, 26. travnja udaljila s adrese u Križu u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, crne hlače i tenisice.

Mark Mihaljinec (16) se u srijedu, 27. travnja udaljio s adrese u Ivancu u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Mateo Oršuš (12) ima kestenjaste oči, crnu kosu, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Mateo se u utorak, 26. travnja udaljio s adrese u Zajezdi u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

>>>GUBI IM SE SVAKI TRAG: Jeste li vidjeli ove mlade ljude? Pomozite ih pronaći (FOTO)

>>>ISTRAŽILI SMO! NESTALI MALOLJETNICI UPALILI ALARM: Prava pozadina priče o djeci koja su digla Hrvatsku na noge (FOTO)

Komentari

loading...