‘OTIŠLA JE NAŠA TAMARA’ Preminula kontrolorka leta koja je izgovorila legendarne riječi Markaču i Gotovini

Foto: Instagram/Josip Lušić

Preminula je Tamara Majić (54), kontrolorka leta koja je hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču poželjela dobrodošlicu u hrvatski zračni prostor. Hrvatska kontrola zračne plovidbe na Facebooku je potvrdila tužnu vijest.

Otišla je naša Tamara, kontrolorka zračnog prometa koja je izgovorila legendarnu poruku dobrodošlice generalima Gotovini…

Objavljuje Hrvatska kontrola zračne plovidbe – Croatia ControlPetak, 9. travnja 2021.

“Tamara je bila prilazna kontrolorka pa je obično ona pozdravljala putnike na svečanim prigodama poput ove. Bila je vesela i kooperativna i kolege se od nje opraštaju s velikom tugom. I njena je kćer postala kontrolorka leta”, rekla je Marina Halužan, glasnogovornica Hrvatske kontrole zračne plovidbe, za 24sata.

Od Tamare se na Facebooku oprostio i njen učitelj, kontrolor leta Josip Lušić.

“Tamara Majić, moja draga prijateljica, učenica na zagrebačkom tornju iz 90-ih, višegodišnja kolegica na TMA Zagreb, s kojom sam odradio posljednju smjenu prije odlaska u mirovinu, danas nas je zauvijek napustila. Počivaj u miru, Tamara”, napisao je.

Tamara Majić, moja draga prijateljica, učenica na zagrebačkom tornju iz 90-ih, višegodišnja kolegica na TMA Zagreb, s…

Objavljuje Josip LušićPetak, 9. travnja 2021.

Tamara je karijeru započela 1992. godine u HKZP-u gdje je radila više poslova. Najprije je bila toranjska kontrolorka na Tornju Zagreb, a onda je postala prilazna kontrolorka. Umrla je od teške bolesti.

Komentari