Osvojite karte za hit krimi komediju! CineStar i Zagreb.info vas nagrađuju za Valentinovo

Foto: CineStar

Najromantičnije razdoblje u godini opasno nam se bliži, a povodom toga, kina s pet zvjezdica CineStar nagrađuju vas s dvije karte za film u Branimir centru na Valentinovo.

Kako biste se 14. veljače, dobro nasmijali i stvorili lijepu uspomenu s dragom osobom, CineStar vas nagrađuje ulaznicama za hit krimi komediju Njezinih pet minuta, u režiji Tate Taylora.  Riječ je o mračnoj komediji koja istražuje neviđene situacije u kojima će se neki naći kako bi privukli toliko željenu pažnju na sebe. U glavnim ulogama gledat ćete Juliette Lewis, Milu Kunis,  Allison Janney i Awkwafinu.

Više od toga nećemo otkrivati, a očekujte pregršt urnebesnih situacija i smijeha.

Foto: CineStar

CineStar grupa svoje početke bilježi još davne 1948. godine, kada je tvrtka Kieft & Kieft Filmtheater GmbH otvorila svoje prvo klasično kino u Lübecku u Njemačkoj. Nakon više od četiri desetljeća marljivog rada do uspjeha, šire se po cijeloj Europi. Tako je ova, nekad mala obiteljska tvrtka danas dio CineStar grupe – s više od 100 multipleksa u više europskih zemalja, među kojima je i Hrvatska. Bez sumnje, CineStar pruža vrhunski doživljaj filma.

Sve što trebate napraviti je označiti frenda/icu, dečka/curu ili nekog trećeg i podijeliti objavu na svom profilu, mora biti javna.

Sretnog dobitnika/cu ćemo izvući slučajnim odabirom, a igramo se do 10. veljače.


Komentari