Orešković se ispričala bivšem suprugu i njegovoj obitelji zbog izjave da joj je bilo teže uspavati psa nego se rastati

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Saborska zastupnica Dalija Orešković ranije je izjavila da joj je teže bilo uspavati svoju kuju staru 12 godina nego proći kroz postupak razvoda od supruga Frana Letice, a za N1 je odlučila pojasniti tu izjavu:

“Ta izjava mi se tako negativno obila o glavu a nisam mislila ništa loše. Stvar je u tome da razvod ne dolazi preko noći, nije iznenađenje, njemu prethodi nekoliko godina situacije u kojoj shvatite da ne živite život koji želite živjeti i kad već donesete tu odluku zapravo su sve emocije i sva bol već davnih dana odrađeni i oplakani.

Dakle, nestanak ljubavi i poštovanja je oplakan nekoliko godina prije nego je odluka o razvodu donesena, a gubitak kućnog ljubimca mi se dogodio usred predizborne kampanje kad ja nisam imala luksuz doslovno pustiti jednu, jedinu suzu jer smo taj dan imali predizborni skup. Pas je bio star i bolestan, ali nekako su emocije još uvijek bile tu. Taj pas je bio sa mnom prije nego što je moj bivši suprug uopće ušao u moj život. Prošla sam s njim situacije samoće i taj psić je taj dio tada prošao sa mnom”, rekla je Orešković te dodala da neke izjave lako mogu zvučati drukčije od njihove namjere.

Ispričala se bivšem suprugu i njegovoj obitelji te pojasnila kako ona i suprug nastoje kćeri poštediti traume razvoda:

“Dijelimo skrb o djevojčicama, one su nekoliko dana u tjednu kod oca, a nekoliko sa mnom “, rekla je Orešković za N1 o osmogodišnjim blizankama.

Komentari