OREŠKOVIĆ ODUŠEVIO JAVNOST: Činilo se da će uglavnom šutjeti, a onda je napravio ovo! (FOTO)

Facebook

Našao je Orešković načina kako da se efikasno i mudro obračuna s onima koji stalno sipaju kritike i obrazloži svoje misli bez da mu se itko podsmjehuje zbog slabijeg poznavanja hrvatskog.

Otkako se oformila nova Vlada sa svih strana pršte i sijevaju primjedbe, kako na pojedine ministre, tako i na sam program. Dok jedni kukaju i prigovaraju zašto je Hasanbegović ministar resora za koji do jučer nisu ni znali da postoji, resora koji je vjerojatno svima zadnja rupa na svirali, drugi su pak ogorčeni što nisu dobili željene fotelje i kreću u križarski pohod za fotelju. Treći pak, ponajviše  oni koji su do jučer suvereno vladali ovom zemljom imaju prigovore na sve.

Od Oreškovićeva slabijeg poznavanja hrvatskog jezika, manjka determiniranosti i konzistentnosti, nedovoljne upućenosti u cjelokupnu problematiku koja mori Hrvatsku i njezine stanovnika, nedovoljnog poznavanja ljudi oko sebe, pogotovo onih koje je odabrao za ministre, pa sve do lošeg i nepotpunog programa kojeg je predstavio PP prezentacijom u Saboru i forsiranja primjene korporativnog modela poslovanja na državu.

No, našao je Orešković načina kako da se efikasno i mudro obračuna s onima koji stalno sipaju kritike i obrazloži svoje misli bez da mu se itko podsmjehuje zbog slabijeg poznavanja hrvatskog ili ga proziva zbog nedovoljne komunikacije prema hrvatskoj javnosti, odnosno biračima. Tako je na svome službenom Facebook profilu objavio poruku kojom se osvrnuo na kritike i prozivke oporbe, ali i svih onih koji su predsjedniku Vlade zamjerali neodgovaranje na pitanje saborskih zastupnika za vrijeme trajanja 2. sjednice.

[NAŠ PROGRAM JE SRETNA HRVATSKA] Ovih dana se čulo da Vlada nema program. Prigovarali su mi zato što moje izlaganje u…

Posted by Tihomir Orešković on Montag, 25. Januar 2016

Čini se, Orešković je također otkrio moć i važnost društvenih mreža.

Konačno pokazao zube

Vidjevši valjda kako bez toga jednostavno neće moći, kao što ne mogu ni Karamarko, Petrov, Milanović i brojni drugi zastupnici i ministri, Orešković je rapidno postao zvijezda na Facebooku. Naime, nije lako gospodinu Oreškoviću jer do jučer prosječni građanin nije imao pojma tko je on, a vjerojatno ni sam Orešković nije obraćao pažnju na tog istog prosječnog građanina, a sada se nalazi u situaciji kada mora brinuti o svemu i o svima. Teško je biti premijerom, a još teže premijerom ovakve države kao što je Hrvatska gdje ste od 0 do 24 izloženi kritikama javnosti.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]U svega nekoliko dana točnije od 23. siječnja pa do danas njegov profil dobio je više od šest tisuća pratitelja, a čovjek te ispucao tek dvije objave. Nije dugo čekao na odgovore na brojne prozivke pa je već u svojoj drugoj objavi poručio koji su njegovi ciljevi i zašto je napravio PP prezentaciju umjesto da je podijelio strogo definirani i temeljito obrazloženi program.[/box]

Drugim riječima, Orešković nam je dao do znanja kako se ne kani prepustiti u ralje gladne opozicije i već da će se itekako pridružiti  i uzvratiti udarac. Ako već ne ide pred kamerama, ići će na društvenim mrežama. Danas su to tako i tako, sve vrlo relevantne informacije, a Orešković će ovime profitirati i kod birača i kod medija koji će lakše prenositi njegove, katkada, nejasne izjave.

>>> POLITIČARI KOJIMA JE HITNO POTREBNA POMOĆ! Ako ne učine ovo, propast im je neizbježna (FOTO)

>>> NESVAKIDAŠNJI FENOMEN DRUŠTVENIH MREŽA: Evo kako političari na vama jeftino zarađuju bodove (FOTO)

>>> OREŠKOVIĆ PONOVO UHVAĆEN NEPRIPREMLJEN! Šef Vlade iz ovoga će se teško izvući (FOTO)


Komentari