OPAKO JE NALJUTIO KOSORICU: Umrijet ćete od smijeha kada vidite s čim je usporedila Sanadera (FOTO)

hr.wikipedia.org

Bivša premijerka Jadranka Kosor opet se naljutila.

Čini se kako je jako malo potrebno da se Jadranku Kosor izbaci iz takta ili bolje rečeno, potakne na reakciju. Na njezino svakodnevno piskaranje po društvenim mrežama već smo navikli, a ovaj put, Kosor nije mogla ne podijeliti svoju ljutnju pogađate – ponovo zbog događanja na političkoj sceni.

Međutim, sudeći prema jučerašnjim događanjima i vijestima kako će Kosor tužiti svog bivšeg šefa Ivu Sanadera zbog klevete, daje naslutiti kako je u Jadrankine dnevnike konačno došao njezin nekad veliki šef i suradnik. Koliko se toga promijenilo svjedoči činjenica kako je Sanadera Kosor usporedila s – oblatnama. Dapače, poželjela ga je ”zalijepiti”. S druge strane, uzmemo li u obzir kako je upravo jučer došlo i do razmjene ne baš ugodnih riječi sa šefom HDZ-a, Tomislavom Karamarkom koji je kazao kako ona ima neke komplekse, pitamo se je li ovaj njezin status ipak možda posvećen aktualnom predsjedniku HDZ-a s kim je suradnja također završila neslavno?

>>> SANADER IZNOSI OBRANU: ‘Žrtva sam političkog progona Jadranke Kosor i Bajića’

  Prema svemu sudeći, čini se kako bivša premijerka vrlo rado uspoređuje političare i njihove planove s određenim jelima pa je tako za vikend, kuhajući sarmu, ismijala ideju MOST-a o tripartitnoj vladi.


Komentari