OPAČIĆKA DOBILA KONKURENCIJU: Evo tko je fatalna HDZ-ovka koja je na tren ušutkala Sabornicu (FOTO)

Mnogi se pitaju tko je zapravo nova fatalna žena u Saboru, do sada je poglede mamila uglavnom Milanka Opačić, ali izgleda kako je dobila opasnu konkurenciju.

Na jučerašnjoj konstituirajućoj sjednici Sabora, Margareta Mađerić izabrana je za mjesto predsjednice Mandatno-imunitetnog povjerenstva. No, njezin izbor za predsjednicu MIP-a nije podigao toliko prašine koliko jest njezin izgled jer je pred saborsku govornicu stala, u maniri prave “femme fatale”, u pripijenoj plavoj haljini i upečatljivim crvenim ružem za usne. No, mnogi se pitaju tko je zapravo nova fatalna žena u Saboru, do sada je poglede mamila uglavnom Milanka Opačić, ali izgleda kako je dobila opasnu konkurenciju.

Facebook
Facebook

Tko je Margareta Mađerić?

Margareta Mađerić rođena je Zagrepčanka, po zanimanju je menadžerica marketinga i komunikacija, a govori dva strana jezika, engleski i njemački. Mađerić je već dugi niz godina izuzetno aktivna u politici. U HDZ se učlanila s petnaest godina, a kroz stranku je brzo napredovala. Bila je predsjednica Mladeži HDZ-a, pa potom članica predsjedništva HDZ-a, također, predsjednica je Zajednice žena za Grad Zagreb, kao i Područnog odbora HDZ-a Donji grad. Isto tako članica je predsjedništva GO HDZ-a Grada Zagreba.

Uz sve navedeno Margareta Mađerić aktivna je zastupnica u Gradskoj skupštini, a tamo obnaša funkcije predsjednice Odbora za međugradsku i međunarodnu suradnju, članica je Odbora za kulturu, Odbora za izbor i imenovanja, Odbora za kontrolu i na koncu članica je Povjerenstva za ravnopravnost spolova.

Facebook
Facebook

Žrtvovala se za stranku

Osim što je privlačila poglede na jučerašnjoj sjednici svojim dobrim izgledom, jednako tako povuklo se pitanje zašto baš njoj dati tako visoku poziciju. Neki tvrde kako joj se na ovaj način stranka revanšira što je podmetnula leđa i prihvatila kandidaturu za gradonačelnicu na posljednjim lokalnim izborima kada HDZ nije imao niti jednog ozbiljnog kandidata. Unaprijed se znalo kako će HDZ doživjeti debakl, a Mađerić je u ime stranke ipak odradila kandidaturu i doživjela žestok poraz.

No, čini se kako joj je to bio dobar potez jer je sada nakon dvije godine tu žrtvu dobro naplatila. Porazom na lokalnim izborima, kojih se danas više nitko i ne sjeća, dobila je vrlo visoko mjesto u Saboru.

MARGARETA MAĐ

>>> MARKANTAN HDZ-ovac POKORIO DRUŠTVENE MREŽE ‘Njega želimo za premijera!’ (FOTO)


Komentari