OGLASIO SE ZORAN MILANOVIĆ: Na Facebooku ostavio dvije vrlo zanimljive poruke (FOTO)

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Zoran Milanović i dalje planira biti lider SDP-a, a na današnjoj sjednici Hrvatskog sabora nije se pojavio.

I dok su u posljednje vrijeme sve glasniji oni koji tvrde kako Zoran Milanović na čelu SDP-a broji svoje zadnje dane te kako je njegov nastup u emisiji Nedjeljom u 2 bila samo potvrda postojećeg stanja, čini se kako je javnost ponovo podcijenila bivšeg premijera kojeg prema svemu sudeći, niti poraz na parlamentarnim izborima ne može i neće pokolebati u ambiciji za još jednim mandatom na čelu SDP-a.

Iako se tijekom dana nije pojavio na sjednici Sabora, tehnički premijer na svojoj službenoj Facebook stranici ostavio je dvije zanimljive poruke, točnije poruke koje pokazuju da borba za funkciju predsjednika SDP-a na unutarstranačkim izborima početkom travnja, neće biti nimalo jednostavna.

”Ovo je najbolja hrvatska vlada do sada, to je moje iskustvo, energija i općenito moje znanje. Državničko i svako ono koje je potrebno za vođenje stranke i države. Želim i dalje biti lider hrvatske ljevice. Bit ću žestok, bit ćemo žestoki već sutra…”, napisao je šef SDP-a

Energija koju sam osjetio u SDP Hrvatske u zadnjih pola godine je do sad neviđena, pozitivna, jaka i ona nije bila…

Posted by Zoran Milanović on 21. siječnja 2016

Vlada koju sam vodio bila je Vlada reda i rada. Vlada koja se zalagala za ljudska prava, koja je uvodila reda u jednu…

Posted by Zoran Milanović on Freitag, 22. Januar 2016

Podsjetimo, kao najizgledniji protukandidat spominjao se Zlatko Komadina koji je svojevremeno i javno priznao kako bi se kandidirao na mjesto šefa SDP-a, dok se među SDP-ovim članstvom spominje ime i Davora Bernardića, ali i Tonina Picule.


Komentari