OGLASILI SE MORNARI KOJI SU PRONAŠLI TIJELO U DUNAVU! ‘Vjetar ga je nanio do same obale, vidjeli smo da je u pitanju muškarac’

Potraga za Matejem Perišom (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

“Vjetar je tijelo nanio do same obale, u blizini kafića na Adi Huji. Mogli smo jasno vidjeti da je u pitanju muškarac, iako je tijelo u fazi raspadanja. Mogla se jasno vidjeti odjeća, traperice, majica s natpisom i jedna bijela tenisica”, ispričao je jedan od očevidaca koji su jutros u Dunavu primijetili tijelo muškarca za kojeg se sumnja kako bi se moglo raditi o Materju Perišu, piše srpski portal Blic.

Očevidaca nije bilo puno jer je puhao jak vjetar jutros u Beogradu. Vodostaj Dunava je bio srednji pa je vjerojato zato i došlo do uočavanja tijela.

Oglasili su se i mornari s teretnog broda koji su primijetili da nešto pluta Dunavom. Kažu da su bili od tijela udaljeni 50 metara i da su jasno vidjeli da se radi o muškarcu. Kapetan tog broda je i pozvao policiju.

Podsjećamo, jutros je u Dunavu pronađeno tijelo nepoznate muške osobe. Prema odjeći, satu i tenisici koje je nosio, pojavila se sumnja da se možda radi o nestalom Mateju Perišu no još uvijek nije ništa potvrđeno. Čeka se DNK analiza, a Matejev otac Nenad krenuo je u Beograd.

Komentari