OGLAS JE NASMIJAO CIJELU HRVATSKU: ‘Pazite da gepek ne otvaraju djeca, mogao bi ih katapultirati kod susjeda’

Njuškalo

Iako ga vjerojatno nećete kupiti barem ćete se dobro nasmijati.

Svi koji su ikada pokušali prodati automobil putem oglasa koriste uglavnom istu taktiku, uljepšaj auto koliko god možeš, fotografiraj ga iz nekog čudnog kuta koji otkriva eventualno koja je marka auta i pokušaj u opisu vozila otkriti što manje nedostataka. No, jedan muškarac iz Rijeke napravio je upravo suprotno i umjesto da svoj rabljeni auto prikaže u najljepšem izdanju, on se potrudio objasniti potencijalnim kupcima pozadinsku priču.

Baš je ta priča oduševila na tisuće ljudi, a tekst koji je stavio u opis ući će u anale. Ako ste kojim slučajem zainteresirani javite mu se na Njuškalu.

Opis vozila prenosimo u cijelosti

“Prije par godina auto je kupljen od kolege koji je tvrdio da je auto lošiji limarijski ali da je motor odličan. Meni je to super odgovaralo jer mi je trebalo nešto za ženu koja je tek položila da se malo nauči voziti.

E pa za**bao me, motor se raspao za par dana, onaj šugavi 1.0 sa 50ks, šta se čuje ko mikser iz lidla. Kupio sam od drugog kolege koji me hvala Bogu, nije zaj**ao, motor 1.3 Mpi sa 68ks.
Trenutno motor ima oko 140tkm a auto oko 192tkm. Jedina kvaka je da ne radi lampica od ulja pa nije loše tu i tamo baciti oko na ulje. Ja sam vodio o tome računa jer žena ne zna gdje se otvara hauba. Sada je naučila voziti i vrijeme je za nešto novije i lupo mora ići.

Limarijski je u banani, jadan i nikakav, nisam ni ja bolje prošao sa svojom ženom. Malo je izćvokan, malo se ljušti lak, malo je hrđav ali drži se još na okupu, ali to je to za te novce.
Prozor od suvozača malo šteka kad se otvara/zatvara pa treba izbjegavati. Bila je crkla brava od vozača pa se nije mogao zaključati, prebacio sam bravu od suvozačeve strane pa sada radi ali se suvozačeva mogu zaključati/otključati samo iznutra, uz mali trik koji ću pokazati krajnjem kupcu.

NJUŠKALO
NJUŠKALO

Nisam to trebao ni raditi, koja budala će u to provaliti. Malo šteka kvaka bunkera ali radi uz isto jedan mali trik, sve je u zglobu. Promjenio sam hidrauliku od bunkera jer su padala vrata bunkera kad su otvorena, ali ovi su ful jaki jer su sa nekog većeg auta pa nemojte da djeca otvaraju bunker jer ih može katapultirati kod susjeda. Kupio sam novu policu bunkera i novi tepih bunkera, ne znam šta mi je bilo, platio sam pun k….

Dodatna oprema – Hello Kitty naljepnice

Primjetio sam da je vozačev sic nekako čudan, kao da ga je neki debeljuca izvitoperio, žena nije jer je mršava, valjda nema nekog je*ača. Od dodatne opreme ima hello kity naljepice. Auto je mehanički u redu, nove su pakne i ulje u kočnicama, gume su zimske još uvijek dobre.

Neki dan je moj auto bio na servisu i morao sam sa hello kittyem od Rijeke do Monfalconea, ide dosta dobro, kad zatreba ljepo potegne, može se i prestizati, ništa ne trese, nešto zna lupiti naprijed na ovjesu ali se ne čuje kad pojačam radio.

U biti autić je brz kad ga se stisne jer je ostavljen kraći mjenjač od 1.0 pa fino ubrza ali ima malu krajnju brzinu, oko 150km/h, a i sportski filter zraka iliti gljiva se lijepo čuje. Malo pušta ulje na poklopcu ventila, ništa strašno ali je zaprljalo motor, mogu ga oprati pa reći da je savršen ali ne želim biti šu*ak kao kolega s početka priče. Farovi su malo požutjeli, nije ni čudo jadni, šta su sve vidjeli sa mojom ženom i koliko im je puta život prošao pred očima.Ako ga želite pogledati najavite se dan dva prije jer ga žena nije usisala bar dvije godine iznutra, pa da ga dam u praonicu jer me sram i strah da nekog nešto ne ugrize. Registriran je do sredine šestog mj.

Za pitanja imate mob, mail. Nisam za zamjene, možemo i na kreditne kartice, pa da zapeglamo protuvrijednost u lesnini ili pevecu jer opremamo neki stan…”

Komentari