Odlična nova usluga Zagrebačke banke koja će vas oduševiti

FOTO: radnovrijeme.info

Korisnici će brže doći do željenih informacija.

Zagrebačka banka je, slijedeći aktualne trendove u komunikaciji s korisnicima te sa željom da im bude na usluzi na što jednostavniji i brži način, omogućila razgovor putem chata na web stranici www.zaba.hr.

Chat je dostupan svim posjetiteljima weba, neovisno o tome jesu li klijenti Banke ili ne. Osnovna prednost mu je što korisnik može još brže doći do željene informacije, a bankar ga može voditi korak po korak.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]Bankar korisniku pomaže pri svim problemima i nedoumicama: što učiniti ako je kartica ostala u bankomatu, kako aktivirati m-zabu, što sa isplatama na bankomatima u inozemstvu ili gdje se sve može obročno plaćati.


Ako se pak radi o interesu za kredit, bankar će korisniku dati osnovne informacije te ga spojiti s poslovnicom kako bi realizirao kredit. Chat se pokreće tako da korisnik klikne na ikonu za chat u meniju pri vrhu desnog gornjeg kuta stranice, nakon čega mu se otvara prozorčić u kojem upisuje pitanje.[/box]

Brze informacije i rješenje za manji problem

Sve više ljudi informacije želi pronaći na Internetu i usluge internetskog bankarstva koristi sve veći broj klijenata, stoga je i Zaba sve više fokusirana na širenje i unapređenje kvalitete i opseg online usluga.

Lani je zato pokrenuta i nova web stranica, nakon čega se broj korisnika koji traže kredite i druge usluge Banke online povećao pet puta.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Web nudi izvrstan alat – više vrsta kalkulatora koji im omogućuju dobivanje svih važnih informacija o kreditima, kreditnim karticama, paketima proizvoda i drugim uslugama. Tako prije ugovaranja usluge klijenti raspolažu s dovoljno informacija i spremni su postaviti i dodatna pitanja bankaru.[/box]

Do sada su usluge chata mogli koristi klijenti banke koji imaju ugovorenu uslugu e-zaba putem e-poslovnice u kojoj mogu rješavati ozbiljnije zahtjeve. No online komunikaciju preko Zaba chata mogu koristiti svi posjetitelji web stranice te tako dobiti brzu informaciju, riješiti manji problem ili doći do inicijalne informacije o kreditu, piše Poslovni dnevnik.

Chat je otvoren od ponedjeljka do petka od 8 do 20, te subotom od 8 do 12 sati.

Izvan tog vremena korisnici mogu ispuniti obrazac ispod usluge ili kalkulatora proizvoda koji ih zanima ili poslati e-mail na adresu [email protected].

Komentari