’Od sutra stanujem na novoj adresi: zatvor Remetinec’: Horvatinčić prijateljima poslao jasnu poruku, nije uvjeren da će se uspjeti i ovaj put izvući od zatvora

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon pet uspješnih odgoda odlaska u pritvor zbog izazivanja pomorske nesreće u kojoj je 2011. godine poginuo talijanski bračni par, poduzetnik, Tomislav Horvatinčić, čini se, mogao bi u srijedu ipak postati novi stanovnik Remtinca.

Naime, kako javlja Jutarnji list, Horvatinčić očito ni sam ne vjeruje da će uspjeti još jednom odgoditi odlazak u zatvor pa se porukom na Messengeru obratio svim prijateljima.

“Dragi prijatelji, od sutra stanujem na novoj adresi: zatvor Remetinec… nakon toga, ne znam u koju kaznionicu?”, počeo je svoju poruku pa dodao kako je razlog tomu prometna nesreća na moru zbog koje je suđen da je “NAMJERNO UBIO DVOJE TALIJANA”.

Kazna

“Četiri god i deset mjeseci zatvora. Da je to slučajno bio nehaj, kazna bi bila do jedne godine zatvora ili uvjetna. Osim toga, sudio me nenadležan sud. Pametnome dosta. Sve vas volim i poštujem! Tomo Horvatinčić”, zaključio je.

Podsjetimo, Horvatinčić se u srijedu mora javiti na izdržavanje kazne u Centar za dijagnostiku zatvora u Remetincu, a kako je to potvrdio njegov odvjetnik za Slobodnu Dalmaciju, on će to napokon i učiniti. Ipak, protiv takve odluke žalili su se, ali odvjetnik ističe kako ista neće biti obrađena za bar 20 dana, a to će vrijeme Horvatinčić morati provesti u pritvoru.

Komentari