OD SADA ONA KONTROLIRA KAKO VOZITE: Patricija je postala prva policajka na motociklu u povijesti krapinsko-zagorske županije

Foto: PU krapinsko-zagorska

Patricija Meglić je u utorak postala prva žena u povijesti Policijske uprave krapinsko-zagorske koja je postala prometna motociklistkinja.

Patricija je svoj vježbenički staž odradila u Policijskoj postaji Pregrada te ubrzo postala dio tima u Postaji prometne policije Krapina radeći u ophodnji i vodeći računa o sigurnosti prometa u Županiji.

Kako bi ostvarila svoje mladenačke snove hrabra Patricija krenula je na edukaciju i polaganje vozačkog ispita te započela prve radne dane kontrolirajući promet na službenom motociklu.

Ovih dana stanovnici Krapinsko-zagorske županije na svojim će cestama moći vidjeti mladu djevojku na policijskom motoru, prvu policijsku službenicu motoristicu u Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj.

“Patricija je ostvarila svoj san i postala policijska službenica. S ponosom predstavlja policiju radeći na sigurnosti građana u okruženju gdje i živi te poziva mlade ljude koji žele ostvariti svoje snove radeći dinamičan i zahtjevan posao ali posao na dobrobiti drugih da se prijave na natječaj i upišu Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka”, ističu iz krapinsko-zagorske policije.

Foto: PU krapinsko-zagorska


Komentari