OČAJNI SU: Svi ih odbijaju čim spomenu životinje, a hitno im treba smještaj jer im je trenutni dom uništen

Bijeli očnjak je neprofitna organizacija koja pomaže napuštenim životinjama, no našli su se u nezavidnoj situaciji i trenutno nemaju smještaj za svoje životinje, pa mole za pomoć oko nalaženja novog doma.

“Opet ćemo moliti! Da li smo zaista zbog pasa izrod ovog društva? Pomozite nam pronaći kuću u najam s ograđenim dvorištem na području Moslavine (najdalje oko Kutine, najbolje oko Popovače zbog blizine naših poslova i bržeg povratka doma štićenicima).

Skoro svi koje smo zvali nas odbijaju jer se bavimo ovim čime se bavimo i zbog broja životinja. Danas smo i službeno ostali bez doma (bili su statičari i rekli da moramo van i stavili oznaku) iako smo kod jedne obitelji još od potresa 29.12. Hvala vam svima na ponudama kuća na području Banovine (Petrinja, Glina) no nama je ruševina i podrhtaja dosta.

Dok su nam iole psi zdravi u glavama, želimo se maknuti. Imali smo predivnu ponudu na području Popovače koju smo propustili jer nismo odmah zvali nego smo išli po terenima potrebitima. Danas zovemo i žena nam govori da je dala kuću jednoj obitelji. Ma svaka čast toj gospođi na tome što nam je uopće bila voljna ponuditi. Očajni smo!! Zar zaista moramo u šator jer imamo pse????!!!!!!

Ne tražimo besplatno, plaćat ćemo uredno. Ali zaboga pa jesmo li zbog toga što se bavimo ovim čime se bavimo izrod društva?!?!?! Na rubu snaga i sa suzama- molimo vas raspitajte se!!”, napisali su na svom Facebook profilu.

Opet ćemo moliti!! ?????
Da li smo zaista zbog pasa izrod ovog društva?
Pomozite nam pronaći kuću u najam s ograđenim…

Objavljuje Udruga za zaštitu životinja Bijeli OčnjakNedjelja, 3. siječnja 2021.


Komentari