OBITELJ KARAMARKO DANAS SLAVI: Evo kako je šefu HDZ-a čestitao SDP!

Facebook

Čestitao je i SDP.

Tomislav Karamarko i njegova supruga Ana, postali su roditelji djevojčice Katarine. Djevojčica teška 3480 grama i duga 50 centimetara rođena je na Dan neovisnosti u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a na svijet je došla carskim rezom.

Čestitke predsjedniku HDZ-a dolaze sa svih strana, a putem Facebooka čestitala mu je i njegova Domoljubna koalicija: ”Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko imat će razloga zapamtiti današnji Dan neovisnosti. Njegova je supruga Ana u jednoj zagrebačkoj bolnici donijela na svijet malenu Katarinu. Tako da predsjednik HDZ-a danas doista ima razloga za dvostruko slavlje. BRAVO za našeg budućeg premijera i njegovu suprugu.”, stoji u opisu fotografije, a čestitkama su se pridružili i ostali građani.

fdfdfdfd

”Iskrene čestitke supružnicima Karamarko, a maloj Katarini dobrodošla …”

”Neka je sretno radosno a ponajviše blagoslovljeno.Osim svega rođenje ovog novog života baš na današnji Dan poruka je i znak od samog Gospodina za sve koji vide i čuju.Bogu hvala.”

”Čestitke sretnim roditeljima, nek je zdrava i vesela mala Katarina. Sretan Dan neovisnosti svim hrvatskim domoljubima! Do pobjede!”

Čestitke su došle i iz redova SDP-a!

sdp

>>>  ANA I TOMISLAV KARAMARKO POSTALI RODITELJI: Rođena kćerkica Kate!


Komentari