NOVOPEČENI SUPRUG MINISTRICE JURETIĆ: Provjerite čime se sve bavi ovaj 67-godišnji poduzetnik

hr.n1info.com

Njegova tvrtka ostvari godišnju dobit oko milijun i pol kuna.Vlado Rožman (67), novopečeni je suprug ministrice socijalne politike i mladih, Bernardice Juretić. Osim što je muž ministrice, ovaj zagrebački poduzetnik vlasnik je uspješne tvrtke PRIMAT -RD d.o.o koju vodi njegov sin Viktor.

Njegova tvrtka ima sjedište u Hrvatskom Leskovcu, a bavi se “opremanjem objekata i interijera, građevinskim instalaterskim i obrtničkim radovima, uključujući ugradnju pregradnih sanitarnih sistema te sigurnosnom i bankarskom opremom”. U tom su poslu, kako navode u tvrtki, lider u regiji više od 20 godina.

Prema podacima portala Poslovna Hrvatska, PRIMAT RD u 2014. godini zabilježio je dobit od 1,4 milijuna kuna, a uprihodio je 41 milijun kuna i u odnosu na prethodnu godinu imao je rast od 17,7 posto.

Šezdesetsedmogodišnji Rožman ranije se bavio i iznajmljivanjem nekretnina i upravljanjem onih uzetih u zakup pa su tako “Nekretnine Rožman” imale sjedište na zagrebačkom Tuškancu, a ugašena je 2002. godine, piše net.hr.

Bernardica Juretić u svoj je brak, prema popunjenoj imovinskoj kartici, donijela ministarsku plaću od 15.188 kuna i stan od 64 četvorna metra vrijedan oko milijun kuna. Vlasnica je šest dionica HT-a i poslovnog subjekta Bernardica s vama j.d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu. Ušteđevina joj iznosi  4500 eura.

Vijest o udaji ministrice Juretić u javnost je procurila u srijedu kada je objavljeno da je vjenčanje bilo u zagrebačkom hotelu Sheraton, no ministrica tu informaciju nije željela ni potvrditi ni demantirati.

>>>MINISTRICA I BIVŠA ČASNA SESTRA REKLA ‘DA’: Bernardica Juretić udala se za poznatog zagrebačkog poduzetnika


Komentari