NOVI URBI ET ORBI Zdravko Mamić najavio pressicu pa znakovito poručio: ‘Popratite oluju koju sam pripremio onima koji se boje istine’

Zdravko Mamić (Foto: Paun Paunovic / CROPIX)

Bivši čelnik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić sazvao je prvu pressicu za novinare nakon više od godinu dana, a ona će se održati u ponedjeljak u Mostaru s početkom u 11 sati.

“Dragi predstavnici medija, prijateljice i prijatelji, pozivam vas sve da u ponedjeljak u 11 sati u dvorani Princess, na 6. katu hotela Mepas u Mostaru popratite oluju koju sam pripremio onima koji se boje istine – press konferenciju bez rukavica na kojoj ću progovoriti o stvarima o kojima se drugi boje pričati! Podijelite prijateljima i vidimo se! Voli vas Zdravko!”, napisao je Mamić u objavi na Facebooku.

Podsjetimo, Mamić je već godinama rezident Bosne i Hercegovine, a Hrvatsku je napustio u lipnju 2018. godine, neposredno prije izricanja presude na Županijskom sudu u Osijeku za izvlačenje 116 milijuna kuna iz zagrebačkog kluba. Sud mu je dodijelio 6 i pol godina zatvora.

Prošle godine u Bosni i Hercegovini mu se pridružio i brat Zoran, koji je pak prema pravomoćnoj presudi osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora također zbog izvlačenja novca iz kluba iz Maksimira.


Komentari