Novi James Bond snimat će se u Hrvatskoj

FOTO: Wiki

Jedan od najpoznatijih filmskih likova stiže u Lijepu našu.

James Bond stiže u Hrvatsku gdje će snimati 25. nastavak popularne franšiže o 007 agentu.

Novi nastavak zvat će se Shatterhand, a radnja se vrti oko Bondove borbe sa slijepim superzlikovcem. Ovaj nastavak temeljit će se na trileru “Never Dream of Dying” iz 1999. godine, kojeg je napisao Raymond Benson. Između ostalog, on je autor i nastavaka “Tomorrox Never Dies”, “Die Another Day” i “The World is Not Enough”.

Radnja počinje s policijskom racijom, koja je pošla po zlu, u francuskom filmaškom studiju. Bonda će upravo glumica sa sumnjivom prošlosti odvesti do njegove krajnje mete. Izvor za Mirror kazao je da su scentaristi uvjereni kako bio ovo mogao biti savršen nastavak na posljedni film o najpoznatijem tajnom agentu “Spectre”. “Nadaju se da će snimati u Hrvatskoj sljedeće godine”, govori izvor.

 

Osim toga, izvor je otkrio i da su producenti bili prilično ljuti kada su saznali da je gradonačelnik Dubrovnika otkrio da upravo u tom gradu traže lokacije za snimanje.

Novi nastavak željno se iščekuje u filmskom svijetu, posebno nakon što je Daniel Craig izjavio da više neće glumiti James Bonda. Ovo će biti peti nastavak za Craiga, koji se očito predomislio, iako je kazao da bi se rađe ubio nego ponovo glumio agenta 007.

Novi nastavak trebao bi stići u kina u studenom 2019. godine, a trebalo bi se snimati i na jugu Francuske, te u Japanu.


Komentari