NEVJEROJATNI PODACI: U 7 dana nestalo čak 9 maloljetnika (FOTO)

nestali.hr

Policija još uvijek traga za Zlatkom Kufnerom, Anom Lišnić i Ivanom Mutić.

Ukoliko ste vidjeli neku od nestalih osoba molimo da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba  na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Vjollca Doroci (15) je visoka 170 centimetara i ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Vjollca se u srijedu, 16.ožujka udaljila s adrese u Kaštel Lukšiću u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

foto: nestali.hr

Leonardo Grčević (17) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Leonardo se u četvrtak, 17. ožujka udaljio s adrese u Zagrebu, Jankomir u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

foto: nestali.hr

Vanesa Gudelj (14) je visoka 168 centimetara, ima plave oči, plavu ravnu kosu, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Vanesa se u srijedu, 16. ožujka udaljila s adrese u Splitu u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

foto: nestali.hr

Aleksandra Ignjac (15) je visoka 165 centimetara, ima kestenjaste oči, crnu kosu, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Aleksandra se u subotu, 12. ožujka udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

foto: nestali.hr

Anamarija Ištvanić (17) je visoka 165 centimetara, trenutno ima plavu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Anamarija se u srijedu, 16. ožujka udaljila s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, traperice i tenisice.

foto: nestali.hr

Matko Jurić (16) je visok 180 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Matko nosi dioptrijske naočale. Matko se u srijedu, 16. ožujka udaljio s adrese u Kaštel Lukšiću u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

foto: nestali.hr

Aleksandar Kodrnja (74) je visok 170 centimetara i srednje je tjelesne građe. Aleksandar se u četvrtak, 17. ožujka udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u šarenu jaknu s plavo-sivim kockama i nosio je plavu putnu torbu.

foto: nestali.hr

Ante Marić (16) je visok 190 centimetara, ima svijetloplavu kosu i oči te ovalno lice. Ante  se u petak, 11. ožujka udaljio s adrese u Splitu u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

foto: nestali.hr

Krunoslav Ptičar (15) je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu i oči te je srednje tjelesne građe.
Krunoslav se u četvrtak, 17. ožujka udaljio s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja u nepoznato. U  trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, crne hlače i tamnoplave tenisice.

foto: nestali.hr

Katarina Rezler (15) je visoka 165 centimetara, ima crnu valovitu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Katarine se u srijedu, 16. ožujka udaljila s adrese u Splitu u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.

foto: nestali.hr


Komentari