NESVAKIDAŠNJI PRIZOR: Jak vjetar prouzročio problem na graničnom prijelazu sa Slovenijom, prizor nasmijao ljude na društvenim mrežama

Granični prijelaz Hum na Sutli (Foto: Facebook grupa Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija)

Na području graničnog prijelaza Hum na Sutli u ponedjeljak, 22. kolovoza sve je zatekao nesvakidašnji prizor.

Naime, u 12.36 sati, na području graničnog prijelaza Hum na Sutli – Rogatec, na teritoriju Republike Slovenije, došlo je do pada stabla preko prometnice te je tom prilikom bio onemogućen promet preko graničnog prijelaza, rekli su iz PU krapinsko-zagorska.

Do pada stabla je došlo uslijed vremenske nepogode i jakog vjetra, a na svu sreću, tijekom ove nezgode na graničnom prijelazu nije bilo vozila pa je izbjegnuta potencijalna nesreća.

Promet preko graničnog prijelaza Hum na Sutli-Rogatec bio je zatvoren od 12,36 do 14.43 sati kada je srušeno stablo i uklonjeno, te je u tom vremenu promet preusmjeravan na obližnje granične prijelaze.

Fotografija objavljena u Facebook grupi Policija zaustavlja – Krapinsko-zagorska županija nasmijala je pratitelje na društvenoj mreži.

“Nestašica plina na vidiku pa prelaze na drva”, “Ostajem onda ovdje, a baš mislila na Bali skoknut”, “Slovenija postavlja ekološku ogradu”, samo su neki od šaljivih komentara na Facebooku.


Komentari