NEMOJTE IH KONZUMIRATI S tržišta se povlači dio Kinder čokoladica, oglasili se iz Ferrera

Foto: Ferrero

Tvrtka Ferrero u četvrtak je izvijestila da povlače u Hrvatskoj određene proizvode iz svog asortimana koji su proizvedeni u Belgiji. Riječ je o čokoladicama Kinder Schoko-Bons, Kinder Surprise Maxi i Kinder Happy Moments.

“Odabrani Kinder proizvodi, proizvedeni u Belgiji, dobrovoljno se povlači iz prodaje u Republici Hrvatskoj. Ferrero surađuje s nadležnim tijelima za sigurnost hrane zbog moguće povezanosti s pojedinim prijavljenim slučajevima salmonele van teritorija Republike Hrvatske”, navode iz Ferrera.

“Iako prilikom stavljanja Kinder proizvoda na tržište ni jedan proizvod nije bio pozitivan na salmonelu i nismo zaprimili ni jednu pritužbu potrošača, ovu stvar shvaćamo vrlo ozbiljno jer nam je zaštita potrošača uvijek na prvom mjestu”, dodaju.

Svi ostali Ferrero proizvodi, uključujući Kinder proizvode, nisu zahvaćeni ovim dobrovoljnim povlačenjem iz prodaje.

“Surađujemo s našim distributerom kako bismo osigurali da navedeni Kinder proizvodi više ne budu u prodaji. Ako imate neki od navedenih Kinder proizvoda, savjetujemo vam da ih ne konzumirate. Zadržite Kinder proizvod i kontaktirajte Ferrero Odjel za odnose s potrošačima koji će Vam rado pomoći na [email protected]”, ističu iz spomenute kompanije.

Proizvodi sa sljedećim lot brojevima se povlače:

Foto: Ferrero


Komentari