Instagram nestalog Mateja preplavljen jezivim porukama njegovim prijateljima

Foto: MUP/Privatni album

Potraga za 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišem ušla je u dvanaesti dan. Fokus istrage se relativno malo pomicao tijekom posljednjih dana, a najviše se kretao oko Matejevih prijatelja i nadzornih snimka. Matejevi prijatelji su ispitani i njima, čini se, vjeruje i policija, ali i Matejev otac Nenad Periš. No, korisnici društvenih mreža nisu uvjereni u nedužnost prijatelja s kojima Matej, nažalost, nije uspio proslaviti Novu godinu, već mu se svaki trag gubi u noći na Staru godinu nakon provoda u noćnom klubu Gotik.

Foto: Screenshot

Tako se ispod slika na Matejevom Instagramu nalazi popriličan broj komentara građana koji su uvjereni da su upravo prijatelji krivi za njegov nestanak. Iako Matejev Instagram ne vrvi svakodnevnim objavama, dapače posljednja je iz veljače 2020., to nije spriječilo pratitelje, prošle ali i nove, da se ‘poigraju’ policije i prozovu Matejeve prijatelje.

”Da je moj prijatelj izašao u hladnu noć bez jakne, preorala bi grad da ga nađem i obučem da ne nazebe. A ne otići kao da se ništa desilo nije. Da su ga makar oni tražili oko kluba, možda bi vidjeli tijelo u vodi… Odnijela ga je Sava i samo Gospod zna gdje će ga i kada izbaciti”, jedan je od komentara.

Foto: Instagram Matej Periš

Jedan pratitelj je uvjeren da su Mateja “drugovi ubili”, dok ostali uglavnom krive prijatelje koji su “dopustili da se sve to desi”.

Neki čak pozivaju Matejeve prijatelje da se vrate u Beograd i te pomognu ocu Nenadu Perišu i policiju u potrazi.

”Lažni prijatelji progovorite jadnici jadni, tatini sinovi. Progovorite da ste sve isplanirali unaprijed”, još je jedan od komentara.

”Ovo mu je jedini pravi prijatelj, moj zaključak po slikama kao i oni s kojima radi kao skiper, ove druge ne bi komentirala koji su bili zadnje s njim”, komentirala je pod jednom od objava pratiteljica.

Komentari