Neće odustati: Mirando Mrsić kandidirao se za šefa SDP – a, nitko ga nije podržao

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Dapače, članovi Glavnog odbora Mrsiću su prigovorilo i da šteti stranci svojim javnim istupima.

Bivši član vodstva SDP-a i aktualni saborski zastupnik te stranke Mirando Mrsić u subotu je na sjednici Glavnog odbora SDP-a pozvao aktualnog šefa Davora Bernardića da podnese ostavku te najavio svoju kandidaturu za predsjednika stranke. Međutim, na sjednici Glavnog odbora njegovu kandidaturu nije podržao – nitko.

Dapače, članovi Glavnog odbora Mrsiću su prigovorili i da šteti stranci svojim javnim istupima, a kritike su bile upućene i Milanki Opačić kojoj se također zamjeraju izjave da je SDP potjerao HNS u krilo HDZ-u.

Mirando Mrsić u subotu je kazao da članovi i građani zahtijevaju promjene i da se SDP mijenja, ali da očito na Glavnom odboru te njihove želje nisu naišle na plodno tlo.

“Ja ću nastaviti ovo govoriti i očekujem da će iza mene stati svi oni koji žele da SDP bude bolji, da promijeni sebe, ali i da promijeni Hrvatsku.” rekao je Mrsić.

Nna Glavnom odboru SDP – ovci su donijeli odluku da s HNS-om više nema nikakve suradnje na nacionalnoj razini te je dana potpora suradnji s HSS-om. Analizirali su se i rezultati lokalnih izbor, a predsjednik stranke Davor Bernardić na sjednici je kazao kako su ostvarili rezultat koji nije fantastičan, ali nije ni toliko loš.

 


Komentari