NE PROPUSTITE PRILIKU: U potrazi ste za poslom? Donosimo top 10 prilika u Zagrebu

Foto: Pexels/ Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Welmax premium d.o.o. zapošljava u Zagrebu na pozicijama: prodajni predstavnik (m/ž), voditelj kontakt/call centra (m/ž) i administrativni djelatnik/akviziter u kontakt centru (m/ž). Rok prijave je 21.7. Posao podrazumijeva rad u opuštenoj i dinamičnoj atmosferi, potrebna edukacija, stimulativna primanja i atraktivne bonuse te plaćen smještaj i prijevoz. Prijavite se.

Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 12.7. Dužnosti uključuju posluživanje kupaca i rad na blagajni, izlaganje proizvoda prema zadanim pravilima, urednost i čistoću prodajnog prostora, zaprimanje robe, ljubaznost prema kupcima. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Prijavite se.

 Lonia zapošljava prodavača (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 31.7. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, mogućnost dobivanja mjesečne stimulacije, plaćeni put do posla, božićnicu, uskrsnicu i dar za djecu te mogućnost napredovanja. Aplicirajte.

Easy Consult d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava na poziciji call centar agent (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 10.7. Posao obuhvaća odlazne i dolazne telefonske pozive, savjetovanje korisnika, analizu tržišta, dinamično radno mjesto. Poslodavac nudi fiksni i varijabilni dio plaće te pruža edukaciju. Aplicirajte ovdje.

posao.hr za potrebe klijenta traži voditelja odjela podrške prodaji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 15.7. Posao podrazumijeva organizaciju odjela, poticanje radne učinkovitosti, razvoj znanja i kompetencije članova tima, organizaciju, koordinaciju i nadzor kamionske isporuke robe, naručivanje robe, upravljanje zalihama na skladištu i slično. Od kandidata se očekuju viša ili visoka stručna sprema, iskustvo na poslovima prodaje, podrške prodaji i logistike, iskustvo u vođenju manjeg tima, izvrsno poznavanje MS Officea, znanje engleskog jezika u govoru i pismu te kolegijalni pristup i timski duh. Prijavite se.

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 7.7. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Traže se osobe koje su aktivne na poslu i timski igrači. Aplicirajte.

Camaloon zapošljava Team Leadera – Sales (m/ž), operatera u proizvodnji (m/ž), specijalista u odjelu za print (m/ž), B2B Sales Specialista (m/ž), Sales Development Representative (m/ž), Customer Sucess Specialist (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Uvjeti su vrsno poznavanje stranih jezika, odlične komunikacijske vještine i sposobnost rješavanja problema, empatija, proaktivnost i prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Team Leader (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 5.7. Radni zadaci su osigurati vodstvo i treninge, implementacija, analiziranje i razvoj plana, motivirati tim za postizanje što boljih rezultata i slično. Od kandidata se očekuju radno iskustvo, sposobnost motivacije i treniranje članova tima, poznavanje i iskustvo rada u korisničkim centrima, snažne administracijske i organizacijske vještine, dobre analitičke vještine, produktivnost i slično. Prijavite se ovdje.

Gi Group traži novo pojačanje na poziciji Training & Quality Manager (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 11.7. Potrebne su minimalno dvije godine radnog iskustva, poznavanje Quality sistema, poznavanje procedura na tržištu, pedagoških tehnika i prezentacija. Traži se znanje engleskog te talijanskog ili njemačkog jezika na C1 razini. Prijavite se na linku.

Forino-Zapruđe d.o.o. zapošljava burek majstora (m/ž), pizza majstora (m/ž), prodavača u sendvič-baru (m/ž), roštilj majstora/pečenjar (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 21.7. Aplicirajte.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.


Komentari