‘NE PRAVI SE NEVINA’ Objavila degutante poruke koje joj šalje šef: ‘Mogla si se spustiti pod stol i imati plaću kao Bog’

Mobitel (Foto: Pixabay)

Na Facebooku je osvanula uznemirujuća objava djelatnice jednog dalmatinskog obrta. Šokirana degutantnim porukama koje joj je navodno slao njezin šef i u kojima joj nudi povišicu u zamjenu za seksualni odnos odlučila je sve objaviti javno na društvenoj mreži.

Uz objavu je, prenosi Slobodna Dalmacija, priložila i fotografije poruka koje joj je slao napasni šef želeći je pridobiti za svoju nemoralnu ponudu.

”Ovo moram odmah objaviti jer sam u šoku. Ovo ću prijaviti nadležnima pa zato ne želim odavati puno ime i prezime dotičnog i o kojem se obrtu radi, ali evo odvratno i degutantno”, napisala je uz nekoliko fotografija poruka iza kojih navodno stoji njezin poslodavac.

Tražila otkaz

”Budi dobra mala i nemoj se sa mnom natezati. Joj joj, mogla si se na par minuta s tim usnama spustit ispod stola i imati plaću kao Bog”, jedna je od šefovih bezobraznih poruka. U nastavku joj je govorio da će ju on zvati kako on hoće i poručio joj da ona ne zna ”kako se kod nas radi posao”.

Ona mu je rekla da će ga prijaviti te da će sve reći i njegovoj supruzi i da očekuje da ju sutradan dočekaju papiri o otkazu.

”Mala ne pravi se nevina”, ”Haljina i ured ili ti neće biti lako”, još su neke u nizu nepristojnih poruka koje su Dalmatinku uznemirile.


Komentari