Nazire se Bernardićev kraj? Nitko ne želi na njegov ‘team building’

Marko Lukunic/PIXSELL

Dio SDP-ovaca žali se na to što je Bernardić poslao pozivnice tjedan dana prije organiziranja

Davor Bernardić idući vikend planira organizirati “team building” za prošireno Predsjedništvo i Klub zastupnika SDP-a kako bi dogovorili strategiju za budućnost. Dok struja bliska njemu smatra kako je to prilika za smirivanje tenzija, drugi ne vjeruju u takav scenarij. Stranački ‘team building’ sazvan za 12. i 13. siječnja u Hotelu Frankopan u Ogulinu trebao bi okupiti članove predsjedništva SDP-a i članove Kluba zastupnika SDP-a, no najvjerojatnije će biti bojkotiran od većeg dijela vodećih članova te stranke.

“Team building”, na kakvom se inače SDP-ovci pomiruju i otvoreno razgovaraju o problemima u stranci ovoga bi puta mogao izgledati malo drukčije. Kako saznaje Jutarnji, neki članovi stranke žestoko će se suprotstaviti Bernardiću, a neki članovi navodno najavljuju i odlazak iz Kluba zastupnika.

Zasad je poznato da na sastanak neće doći Orsat Miljenić, Ranko Ostojić, Siniša Varga, Mihael Zmajlović, Siniša Hajdaš Dončić koji su na skijanju te Milana Opačić koje je na putu u Milano. Bojan Glavašević odustao je zbog obiteljskih obveza, a prvog dana neće biti ni Miranda Mrsića. Aleksandra Kolarić izjavila je da nije ni pozvana, a u protivnom bi došla. Dio njih ne želi sudjelovati jer im smeta datum organiziranja susreta te zato što smatraju kako Bernardić želi izazvati kritike kako bi mogao u javnosti ispasti žrtva. Dio SDP-ovaca žali se na to što je Bernardić poslao pozivnice tjedan dana prije organiziranja.


Komentari