NATOČILI STE GORIVA I ZABORAVILI NOVČANIK? U Ini objasnili što će se u tom slučaju dogoditi

Foto: Boris Kovacev / CROPIX/Ilustracija

Posljednjih nekoliko mjeseci cijene goriva su drastično narasle. Revija HAK-a upitala je Inu kakva je procedura kada netko na benzinskoj stanici toči gorivo i kaže da je zaboravio novac ili karticu te događa li se to često? Također su ih upitali. koliko vozača puni gorivo i bježi sa stanica, povećava li se taj broj otkako su porasle cijene goriva, u posljednja dva, tri mjeseca?

“Zaboravljena kartica ili novac je neugodna situacija za svakog kupca. Iako takve situacije nisu svakodnevne, INA kao kompanija vodi računa o svojim kupcima te u takvim situacijama nastoji kroz dijalog s kupcem pronaći obostrano zadovoljavajuće rješenje kako bi račun bio podmiren, a kupac imao što manje neugodnosti”, kažu iz Ine.

“Isto tako, na Ininim maloprodajnim mjestima posebnu pažnju posvećujemo sigurnosti. Sustav videonadzora, uz ostale mjere tehničke i mehaničke zaštite, implementiran je na Ininim lokacijama s ciljem zaštite objekta, radnika i posjetitelja. U slučaju bilo kakve kriminalne radnje ili potencijalne ugroze vrlo je lako utvrditi i brzo pokrenuti odgovarajuće postupke u suradnji s nadležnim institucijama te INA to i čini kada je to nužno”, dodaju iz Ine.

“Također, skrećemo pažnju kupcima da ne nasjedaju na dezinformacije koje se posljednjih mjeseci povremeno šire u javnosti, a u kojima se tvrdi da je moguće ne platiti utočeno gorivo, već samo manju kaznu za neplaćanje računa, jer takve tvrdnje nisu istinite”, zaključuju iz Ine.

Komentari