Nakon dvije ‘bambuče’ alkoholizirana umirovljenica nasrnula na muža pa zaradila deset dana zatvora

Photo: Marijan Susenj/PIXSELL

Prema presudi prekršajnog odjela Općinskog suda u Varaždinu, umirovljenica Biserka osuđena je na deset dana zatvora zbog nasilničkog ponašanja prema suprugu. Umirovljenica je u posljednje tri godine već bila pravomoćno prekršajno kažnjavana zbog nasilja prema bračnom drugu.

Kako prenosi Večernji list do svađe je ovoga puta došlo jer je mislila da je suprug uzeo 200 kuna koje je uštedjela za telefonski račun. Inače, supružnici su u braku preko 35 godina, a umirovljenica je tijekom dana popila popila dvije boce piva od dvije litre, takozvane bambuče koje joj je suprug kupio u jutarnjim satima. Umirovljenica se svađe s bračnim partnerom ne sjeća, a isto tako nije ni sigurna je li ipak ona zametnula novac, a okrivila nesretnog muža.

Suprug je na sudu potvrdio da je kupio dvije litre piva, ali su bile namijenjene za dva dana. Umirovljenica je u očigledno alkoholiziranom stanju počela prijetiti suprugu, koji je na sudu rekao da je sve odšutio i spremao se za odlazak iz stana, kako bi izbjegao još veću histeriju.

Okrivljenica je za to vrijeme nazvala svoju sestru i upitala ju ‘kako da ga se riješi’.  Kada se vratio u stan, umirovljenica je u međuvremenu kupila još jednu bambuču i započela s vikom i vrijeđanjem, te mu zaprijetila da će ga izbaciti iz stana. Uznemireni muž je ponovno otišao iz stana i nazvao policiju koju je dočekao na klupi ispred zgrade. Umirovljenica Biserka ne mora u zatvor jer je u pritvoru provela 15 dana, pa se smatra da je kaznu odslužila.

STRAVA! Deset puta je spolno napastovao djevojčicu pored škole i slao joj fotografije


Komentari