Mrak Taritaš kritizirala Plenkovića: ‘Ako ste s njim dobri i ne suprotstavljate mu se, onda imate priliku biti na čelu Podravke’

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Anka Mrak Taritaš gostovala je u emisiji N1 televizije Novi dan te komentirala aktualnu situaciju na političkoj sceni. Na pik je uzela premijera Andreja Plenković te komentirala njegov odnos s Damirom Vanđelićem, čelnika Fonda za obnovu.

Podsjetimo, premijer je na pitanje ostaje li Vanđelić na čelu Fonda ili će samo privremeno biti ravnatelj, odgovorio sljedeće: “Ako je netko privremeni, znači da će trajati određeno vrijeme”. Istaknuo je i kako to nema veze sa Vanđelićevim odustajanjem od kandidature na lokalnim izborima.

“Pokušavam biti pristojna i razumna. Kad je riječ o premijeru Plenkoviću, ako ste s njim dobri i ne suprotstavljate mu se, onda imate priliku biti na čelu Podravke. Ako nešto malo imate za reći ili mu dati košaricu, kao gospodin Vanđelić, onda imate rok trajanja”, izjavila je Mrak Taritaš.

S obzirom da je Vanđelić imao najveći potencijal da postane HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba, Mrak Taritaš ističe da je on trebao biti “maneken stranke“, a nije siguran koliko je on svjestan navedenog.


Komentari