MOSTOVE DRASTIČNE MJERE: Evo kako misle zaustaviti Prgometa da uđe na sastanak (FOTO)

Twitter/K. Brlečić

Most je ovoga tjedna održao tri sastanka s SDP-om i HDZ-om na kojima se raspravljalo o pravosuđu, poduzetništvu, energetici, poljoprivredi, javnoj upravi i lokalnoj samoupravi.

Most je u nedjelju u 10 sati otpočeo svoj izvanredni sastanak na kojem ipak neće biti Drage Prgometa. Podsjetimo, Prgomet je jučer objavio na svojemu Facebook profilu kako je dobio poziv Mosta da sudjeluje na današnjem unutarstranačkom zajedničkom sastanku.

“Na poziv kolega izabranih zastupnika sutra ću sudjelovati na zajedničkom sastanku saborskih zastupnika s političke platforme Most. Reforme te promjene političkih elita i njihovih načina upravljanja državom su prioriteti razgovora i temelj pregovora”, glasila je jučerašnja objava Drage Prgometa.

No, iz Mosta su to još jučer brzinski opovrgnuli, a kako prenosi novinarka N1 televizije na svom Twitter profilu, na ulazu u dvoranu za sastanak stoji zaštitar koji drži popis s imenima, a na dnu popisa navodno stoji kako je Dragi Prgometu zabranjen ulaz.

Twitter(K.Brlečić
Twitter(K.Brlečić

Most je ovoga tjedna održao tri sastanka s SDP-om i HDZ-om na kojima se raspravljalo o pravosuđu, poduzetništvu, energetici, poljoprivredi, javnoj upravi i lokalnoj samoupravi. Sljedećega tjedna trebali bi se dotaknuti reformi vezanih za financije i monetarni sustav te obrazovanje. Današnji sastanak baš je uvertira za sljedeći tjedan jer bi trebali pasti unutarstranački dogovori oko tema za razgovor u narednu tjednu.

Komentari