MOST-ovac GRUBO UVRIJEDIO SANDRU PERKOVIĆ, pa se se netipično ispričao

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Mostov kandidat Siniša Ružić uvrijedio Sandru Perković.

Ružić je putem Facebooka napisao kako je gradonačelnik Bandić poznat pod nadimkom Prevara, no tu nije stao. Osvrnuo se na Hanžekovićev memorijal i uvrijedio našu bacačicu diska i proslavljenu sportašicu.

“Milan Bandić, u svom kraju poznat pod nadimkom Prevara, je dno dna, korištenje djece u kampanji, zloupotreba Hanžekovićevog memoijala kojeg plaćaju građani, od strane olimpijske pobjednice i političke interesne glupače Perković, podmićivanje i trošenje gradskog novca za privatne tulume…jadno…srećom gtov je… još samo par mjeseci”, napisao je Ružić, a ubrzo su stigle i reakcije.

unnamed

Netipična isprika

Ružić je naknadno obrisao post, a zatim su krenule isprike. Prvi je istupio glasnogovornik stranke Nikola Grmoja koji se ogradio od njegovih riječi i ispričao:

“Ispričavam se i naglašavam da mi ne odobravamo takve istupe i vrijeđanje. Sandra Perković je naša proslavljena sportašica”, kazao je Grmoja za tportal.hr.

Sandri Perković ispričao se i Siniša Ružić, pojasnivši da pritom nije mislio ni na kakvu spolnu ni osobnu kvalifikaciju, već na materijalnu i moralnu korupciju stranke Milana Bandića čiji je ona član.

“Ispričavam se gospođi Perković zbog toga što sam upotrijebio riječ ‘glupača’. Svatko tko je čitao taj Facebook status mogao je shvatiti da se ne radi niti o rodnoj niti o spolnoj uvredi”, rekao je Ružić u netipičnoj isprici.

Isto je ponovio i na Facebooku:

“Javno i službeno se ispričavam gospođi Sandri Perković, ako sam je u svojoj sinoćnjoj fb izjavi uvrijedio neprimjerenim i nepristojnim riječnikom”, napisao je Ružić koji je unatoč svemu još uvijek kandidat Mosta u I. izbornoj jedinici.

Čelništvo stranke Bandić Milan 365 želi sankcije

Iz čelništva stranke Bandić Milan 365 poslan je upit Etičkom povjerenstvu i pravobraniteljici za ravnopravnost spolova.

Upit poslan Etičkom povjerenstvu i pravobraniteljici za ravnopravnost spolova koji donosimo u cijelosti:

“Poštovani,

Jeste li upoznati s jučerašnjom sramotnom izjavom Mostovog kanidata na listi u I. izbornoj jedinici gospodina Siniše Ružića, objavljenom na njegovom facebook profilu, u kojem vrijeđa našu kandidatkinju u II. izbornoj jedinici i proslavljenu sportašicu Sandru Perković?

Ukoliko niste, donosimo Vam fotografiju na kojoj možete pročitati njegovu izjavu, koju je nedugo nakon objave izbrisao sa svog facebook profila.

Molimo Vaše očitovanje oko ovog pitanja.”

S poštovanjem,

Koalicija za Premijera.


Komentari