‘MORAM SE SMIRITI’! UDOMITELJE TRAGIČNO PREMINULE DJEVOJČICE NIKOLL ZGROZILA ODLUKA SUDA: ‘Pa oni su ubili naše dijete koje smo odgojili i othranili’

Foto: Zagreb.info

Hrvatsku je javnost nedavno potresla smrt 2,5-godišišnje djevojčice Nikoll koja je tragično preminula od posljedica obiteljskog nasilja.

Među onima koje je ova tragedija najviše pogodila svakako su njeni udomitelji kojima je oduzeta netom prije smrti. Kada su Branko Bojić i njegova supruga čuli vijest da je majka puštena da se brani sa slobode, agonija se samo produbila.

“Ne mogu vjerovati. Tu sam vijest saznao od svojih kćeri. Pa, ona je ubila moje dijete, naše dijete koje smo mi othranili i odgojili. Ne znam kako bih se ponašao da sam je susreo tog dana kada je puštena iz istražnog zatvora. Moram se smiriti”, kratko je prokomentirao Branko, pišu 24sata.

Inače, sudac istrage je donio rješenje o ukidanju istražnog zatvora, a na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva koje je predložilo ukidanje istražnog zatvora protiv I. okrivljene, jer su ispitani svi svjedoci.

Majka preminule Nikoll prije nekoliko je dana dala intervju i rekla kako je “priznala pod pritiskom”.

“Oni su mi rekli da ću ja dobiti 20, 30 godina zatvora i da će mi donijeti djecu u posjet, a ja kad sam čula da će mi donijeti djecu u posjet, ja sam bilo što izmislila”, rekla je za Novu TV.

“Najmanja djevojčica, mislim manja, i ova, mislim, preminula moja mala, igrale su se i naletjele su na jedan autičak. Njih dvije su se igrale i ta moja, preminula malena, i jednostavno nije se mogla zaustaviti i malena ova do nje se zabila u nju i ona je pala i udarila glavom u zid. I to je bilo to. Ja sam onda uzela nju u ruke i istrčala van.

Ja sam, kad su me prvi dan ispitali, prvu noć sam, ja sam rekla da ja nisam ništa napravila, da nisam kriva, da nisam joj ništa napravila. Sutradan su oni meni došli reći da ja nešto kažem, bilo što. Da sam izmislila priču, da sam ja nju stavila na stolicu i da sam je udarila glavom o zid. Da ne bi danas, sutra moja mala ova koja se igrala s njom, da ne bi nju danas sutra zvali ubojicom”, poručila je majka čija je djevojčica preminula na Uskrs u Klaićevoj bolnici Zagrebu od posljedica zlostavljanja i premlaćivanja.

Komentari