‘Molimo vas da nam ne dolazite’ U ovome kafiću za HDZ-ovce nema kave za van

Izvor: Facebook

Odluka Stožera o blagom popuštanju mjera mnogima je ulila tračak nade da bi uskoro mogli u potpunosti otvoriti svoje objekte, no kritike nije nedostajalo. Dodatno ulje na vatru dolila je afera “cijepljenje preko reda”, a čini se da će cijepljeni moćnici proći bez kazni jer su vladajući odlučili da nije vrijeme za kažnjavanje. Ipak, osude nije nedostajalo.

Napetost u Stožeru raste iz tjedana u tjedan, a poznati riječki kafić Three Monkeys donio je vrlo zanimljivu odluku po pitanju vladajuće stranke. Naime, mjera da kafići smiju posluživati “kavu za van” probudila je u mnogima sarkazam. Tako je vlasnik ovoga kafića odlučio da na njihovu kavu za van glasači, simpatizeri i članovi HDZ-a nisu dobrodošli.

Ako ste u HDZ-u, nemojte dolaziti!
“Povodom nagrade koju nam je uručio nas premijer jer smo bili vrlo disciplinirani i dobri a ta nagrada je da caffe barovi od ponedjeljka mogu prodavati kavu za van( do sada su mogle pumpe, frizerski saloni, kiosci itd) imamo zamolbu za sve članove ,glasače i simpatizere HDZ-a.
Kao krajnji čin poniženja sto smo doživjeli od vas, naše Vlade i vašeg premijera molimo v( ne zaslužujete veliko) as da ne dolazite u nas bar jer ovdje niste dobro došli”.
Iz razloga:
“Što nas premijer nije bio sposoban braniti mi toliko voljenu domovinu jer je anemičan a ipak je jako sposoban grčevito braniti tekovine 30 godišnje vladavine HDZ-a i njegovih pulena. Iz razloga sto mi je sustavno i sistematski osiromašena zemlja do te granice da ni najveći optimisti vise ne vide izlaz iz ovog stanja.
Iz razloga što je krađa svih oblika temeljni cilj većine članova i simpatizera vaše stranke. Namjerno ne navodim imena jer nemamo toliko vremena pa da se netko od ekipe ne osjeti uvrijeđen.
Iz razloga što bilo tko tko ne razmišlja poput vas je srbočetnik ,komunist ili sto već.
Iz razloga što vrlo stručno i savjesno postavljate ljude već 30 god na pozicije koji nemaju ali bas nikakve predispozicije za obavljanje istih ali su podobni”.

Povodom nagrade koju nam je urucio nas premijer jer smo bili vrlo disciplinirani i dobri a ta nagrada je da caffe…

Objavljuje Three MonkeysPetak, 12. veljače 2021.

Tu moram navesti par imena jer bas moram, cisto radi evidencije:
“Ministar gospodarstva izvjesni tić koji dana nije radio u tom istom gospodarstvu a mene zastupa a jos vise boli sto se u njegovim ocima vidi prezir prema bilo ćemo poduzetnom.
Nasa putena vila gđica Rimac . Šef HGK gospođa(nije slučajno) Burilović- Jel te sram što si se cijepio dok onkološki bolesnici pa čak i doktori čekaju i dalje na svoju dozu cjepiva koju si im ti potrošio?Šef HOK nešto Ranogajec ili jac ne znam točno . Sin Luke Modrića gdin A. MarkotiĆ- licemjer u stručnoj literaturi”.
Ne bi volio sad navoditi dalje jer mi se tlak diže opako
“Iz razloga što je vas stručni stožer uvreda za sve ljude koji razmišljaju svojom glavom .
Ne želim vas blizu svjestan da će ovo moje pismo izazvati vašu reakciju i navalit ćete na mene kao na državnog neprijatelja broj jedan.(koliko ste ih samo imali u svojim redovima ,Sanader ,Čobanković ,General Zagorac, opet poduži popis stoga neću dalje ali ovakvi poput mene su najveći problem jer razmišljaju svojom glavom, jel da?”
Ništa se neće promijeniti sve dok? 
“Svjestan sam da se neće ništa promijeniti dok mali čovjek ne digne glas i bas zbog toga vas molim da nas zaobiđete. Nismo pristali i nikad nećemo na ovo .Zbog svih kolega koji jesu ili će biti prisiljeni svoje poslove zauvijek zatvoriti, zbog svih suza isplakanih u samoći zbog neizvjesnosti ,zbog svog proživljenog straha i poniženja koje ste pružili mom voljenom narodu i domovini. Bilo je dosta”, stoji u objavi riječkog kafića.


Komentari