Moćnom HDZ-ovcu provalili u stan! Policija traga za počiniteljima

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

U stan saborskog zastupnika HDZ-a i predsjednika HVIDRA-e Josipa Đakića u Virovitici provaljeno je u vrijeme dok se on nalazio na godišnjem odmoru. Đakiću su lopovi ukrali novac i druge vrijedne predmete. Materijalna šteta, kako su za Telegram rekli iz Policijske uprave virovitičko-podravske, prelazi 25.000 kuna. Policijska uprava virovitičko-podravska potvrdila je da je između 31. srpnja i 8. kolovoza nepoznati počinitelj provalio u Đakićev dom.

Đakić krađu nije htio detaljnije komentirati.

“Policija provodi kriminalističko istraživanje pa ne bih želio u ovom trenutku davati izjave. S dosad neutvrđenim alatom provalio je vrata stana 60-godišnjaka i otuđio novac i druge vrijedne stvari”, kažu iz policije dodajući da su protiv nepoznatog počinitelja podnijeli kaznenu prijavu”, kratko je rekao za Telegram.

Telegram je od izvora bliskih ovom slučaju doznao kako je gospodin Đakić, da bi ušao ponovno u stan po povratku s godišnjeg odmora, morao angažirati bravare. No, ni saborski zastupnik ni policija o ovom detalju, koji je dosta važan za nastavak kriminalističkog istraživanja, nisu im željeli govoriti.


Komentari