‘MLATIO JU JE, SVE JE ZAPIO’ Roditelji osumnjičene majke: ‘Ona to nije učinila, nama je dolazila plava i ubijena’

“Moja kćer to nije napravila. Mi to ne vjerujemo, ako je napravila to, milijun posto nije to svjesno napravila”, poručili su baka i djed djevojčice Nikoll s majčine strane.

Tvrde da se s njihovom kćeri nešto događalo te da nije svjesno premlatila dijete. Dodaju i kako ne mogu doći do nje, da je nisu uspjeli dobiti telefonski, no da su joj u zatvor poslali novac i odjeću.

Baka je za Dnevnik otkrila i kako je par iz Nove Gradiške tražio da se malena vrati u obitelj kako bi dobili roditeljski doplatak i financijska sredstva.

“To je muž tražio. Muž. On je bio za to”, rekla je baka djevojčice. Od svoje kćeri, kaže, to nije čula.

Njezina je kćer, navodi, više puta rekla da će Nikol biti bolje kod udomitelja te je zbog toga plakala.

“Ali, on je to tražio samo radi novca. On je nju jako maltretirao, u trudnoći je jako tukao. Ona je tu dolazila plava, ubijena”, prepričava.

Majka je dodala i kako je njezina kćer sve prijavila policiji, a njezin partner joj je uzimao novac koji, tvrdi, je zapio s prijateljima.

“On je nju napustio. Kad on ode, ona mene nazove, izjada se. Ali ona je non-stop prijavljivala, ali nju nitko nije slušao”.

Otac osumnjičene kaže kako njihova kći nije bila agresivna.

“Koliko znam nije imala kratak fitilj. Malo je znala zagalamiti dok je bila curica, dok je išla u školu, ali ovako ne”, naglašava.

Ipak, priznali su da djevojčicu nisu vidjeli dvije godine, odnosno da ju je zadnji put vidjela kada je djevojčica imala tri mjeseca. Baka ne zna hoće li ići na pogreb svoje unuke.

“Možda budem, možda ne budem. Kako se budem osjećala. Ako se budem osjećala teško, neću moći ići. Ako se budem osjećala bolje, ja ću ići”, priznaje. Za preostalo dvoje unučadi smatra da je najbolje da budu kod udomitelja.

Komentari