MLADI PODUZETNICI ISKORISTITE PRILIKU: Dopustite da vas mentoriraju nabolje hrvatske poduzetnice

Facebook

Prijavite se za sudjelovanje u programu mentorstva „Sam svoj gazda“ i dopustite da vas mentoriraju dvije iskusne i prepoznate hrvatske poduzetnice – Kristina Ercegović i Ariana Vela.

Do 10. siječnja 2016. traje natječaj za sudjelovanje mladih u programu mentorstva pod nazivom B2B mentorstvo za mlade „Sam svoj gazda“, koji pomaže mladima da svladaju praktična znanja povezana s otvaranjem i vođenjem biznisa.

Radi se o interaktivnom programu rada s mladima na jačanju njihovih poduzetničkih kompetencija. Program uključuje 30 interaktivnih savjetodavnih radionica, predavanja i sesija o poduzetništvu i fondovima EU, a provodi se u periodu od 15. siječnja do 16. lipnja 2016., u Zagrebu putem radionica, Skypea, društvenih mreža, e-maila i drugih oblika komunikacije.

Sudjelovanje u programu je besplatno, a mogu se prijaviti sve osobe do 25 godina starosti koje pripreme motivacijsko pismo u kojem će objasniti zašto žele sudjelovati i kako im mentor može pomoći te ga pošalju na adresu e-pošte [email protected] najkasnije do 10. siječnja 2016.

Mentorice u programu su gđa. Kristina Ercegović, serijska poduzetnica, mentorica na više start-up natjecanja i u TV emisiji, autorica knjige „Sam svoj gazda“, vlasnica tvrtke Zaokret i autorica regionalnog projekta umrežavanja malih poduzetnika i onih koji to žele biti – Business Caféa, i gđa. Ariana Vela, jedna od vodećih hrvatskih konzultantica za EU fondove, strateško planiranje, pripremu i provedbu projekata, koja posjeduje dvanaestogodišnje iskustvo rada na projektima financiranim iz fondova EU. Redovito objavljuje kolumne za T-portal te je idejna začetnica i osnivačica prvog hrvatskog portala o EU fondovima EU-PROJEKTI.INFO. Dosad je educirala više od 8000 polaznika iz različitih sektora. Osnovala je i prvo hrvatsko učilište o fondovima EU pod nazivom Učilište EU PROJEKTI – ustanova za obrazovanje odraslih (www.uep.hr) koje je započelo s radom u 2015.

B2B mentorstvo za mlade „Sam svoj gazda“ provodi se u okviru projekta “Pr(a)vi put u biznis” koji se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda.


Komentari