MINISTRICA JURETIĆ POKAZALA NOVI PRSTEN: Bogati poduzetnik kupio supruzi skupocjeni kamen (FOTO)

Pixsell FOTO: Patrik Macek

Premda Bernardica Juretić nije komentirala bračni status, na današnjoj sjednici Vlade pojavila se s novim prstenom.

Ministrica socijalne politike i mladih i bivša časna sestra, Bernardica Juretić, prošloga tjedna odbila je komentirati informaciju kako je ušla u brak sa 67-godišnjim uspješnim zagrebačkim poduzetnikom, Vladom Rožmanom. Ministrica nije potvrdila, ali nije ni demantirala medijske napise da se udala za poduzetnika te da je proslava bila u zagrebačkom hotelu Sheraton, a jedino što je kazala jest da neće komentirati svoj niti tuđi život u javnosti.

No, sve se više čini kako je brak između ministrice socijalne politike i mladi i vlasnika uspješne tvrtke PRIMAT-RD d.o.o., sklopljen. Premda Bernardica Juretić nije komentirala bračni status, na današnjoj sjednici Vlade pojavila se s novim prstenom.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Pored prstena s briljantom stoji i onaj koji je navodno vjenčani obzirom na to da ministrica nije potvrdila niti demantirala vjenčanje.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Podsjetimo, Ministrica iz redova HDZ-a i 67-godišnji poduzetnik navodno već neko vrijeme žive u njegovoj vili na Tuškancu. Susjedi novopečeni par opisuju kao vrlo skladan i kao dobre ljude. Vlado Rožman iz prvog braka ima dvoje odrasle djece i četvero unučadi.

>>> NOVOPEČENI SUPRUG MINISTRICE JURETIĆ: Provjerite čime se sve bavi ovaj 67-godišnji poduzetnik

>>> INGRID ANTIČEVIĆ OTIŠLA DO KRAJA: U Saboru pokazala potpuno gole noge u kratkoj haljinici (FOTO)

>>> IMA SE, MOŽE SE: Pogledajte na što je Mađerić spiskala prosječnu hrvatsku plaću (FOTO)


Komentari