Ministar Medved posjetio mjesto pada Cesne: ‘Obavezni smo sačekati policijski očevid, zasad se trebaju razriješiti okolnosti pada’

Foto: Robert Fajt / CROPIX

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved i ministar obrane Mario Banožić posjetili su mjesto avionske nesreće kod Slunja.

Tomo Medved je u ime Vlade Republike Hrvatske iskazao sućut obiteljima stradalih i zahvalio svima koji su pomogli u potrazi.

Dodao je kako su se sve sastavnice civilne zaštite, ali i policije, uključile u potragu  u najkraćem mogućem razdoblju, ali su nažalost vremenski uvjeti otežavali potragu.

“Možemo vidjeti sinergiju i usklađenost u postupanju”, istaknuo je Medved oko postupanja dodajući kako očekuje da će se u najkraćem mogućem roku pristupiti izvlačenju posmrtnih ostataka.

“Radi se o nesreći i obavezni smo sačekati policijski očevid. Ono što je poznato je kako su bili izrazito loši vremenski uvjeti. Letjelica je poletjela iz Splita i imali su saznanja o meteorološkim uvjetima, a koje su bile okolnosti pada, zasad se trebaju razriješiti”, odgovorio je Medved o novim saznanjima oko slučaja, poželjevši da je ovako tragičnih događaja što manje.


Komentari