Miletić emotivno o supruzi: ‘Zagovaraj nas s neba. Mi idemo hrabro naprijed’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Mostov zastupnik Marin Miletić u petak ujutro je na svome Facebook profilu objavio status povodom rođendana svoje pokojne supruge Danijele Miletić. Podsjetimo, preminula je u rujnu nakon duge i teške bolesti.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

Pozdrav Voljena.
Danas Ti je zemaljski rođendan. A Ti ga slaviš u onom nebeskom okruženju vječnog Jeruzalema. Sa svom ekipom i našim Učiteljem. Mi smo ti dobro. Bog je nevjerojatan. Liječi te rane duboke, povija ih, ispunjava ih svojom ljubavlju koja natkriljuje sve naše strahove, naša padanja i misli pogubljene. Nevjerojatan je taj naš Bog. Osnažuje. Hrabri. Gura naprijed. Prema onoj stvarnosti koja nas sve čeka. Tamo kada prođemo veliku rijeku.
Sretan Ti Voljena. Ovaj ovdje koji sada prolazim u sjećanju. Za onaj ondje. Zagovaraj nas s neba. Mi idemo hrabro naprijed. Iz dana u dan. Gradimo ono što nam Dobri daje u ruke graditi. Znaš, mir je potpuni. Znamo zašto živimo. Znamo gdje idemo. Znamo što nas čeka. Cure su sjajne. Na koncu nismo ih odgojili za stakleno zvono, nego smo ih pripremali za životne borbe. A te borbe… tu smo nekako dobri. Nema predaje. Nema uzmaka.
Dobro je sve.
Oblaci koji katkada i izgledaju teški i masivni. Samo su ustvari u pokušaju da prekriju Svjetlo. A Svjetlo se ne da sakriti. Dobro je sve. Sunce daje snagu i grije. Dobro je sve. Već ovdje za ondje.

 

Komentari