MILANOVIĆEVA IZNENAĐUJUĆA PORUKA KOMADINI: Ovakvu poruku niste očekivali! (FOTO)

Facebook

Kreće borba za fotelju šefa SDP-a.

Čini se kako je izborni poraz bio točka na i koja je kod nezadovoljnika unutar redova SDP-a bila više nego dobar razlog za smjenom aktualnog šefa Partije, Zorana Milanovića. Iako je dobro poznato kako je Milanovićeva pozicija unutar stranke oslabljena već duži niz godina, također je činjenica kako se do sada ipak nitko nije usudio dovoljno jasno i glasno istupiti te se nametnuti kao Milanovićev zamjenik. Spominjao se tako svojevremeno Zlatko Komadina, Tonino Picula, ali i Davor Bernardić, ali čini se kako je od inih ipak najhrabriji ostao Komadina.

I dok je sve jasnije i očitije kako će Milanović na sljedećim unutarstranačkim izborima u ožujku imati (za sada) jednog protukandidata, na svom službenom Facebook profilu ostavio je vrlo zanimljivu poruku Komadini.

”Volio bih o mnogo stvari razgovarati sa Zlatkom i nadam se da će on na to pristati. Debata nije estradizacija nego transparentnost. To sve članice i članovi SDP-a zaslužuju. Razgovor o programu, sadržaju i budućnosti.”, napisao je Milanović.

Zanimljivo je bilo druženje sinoć u Đakovu, razgovarali smo dugo i to je jedini način. Svakome morate postaviti pitanje…

Posted by Zoran Milanović on Donnerstag, 4. Februar 2016

Komadina napravio službeni Facebook profil

O moći i utjecaju društvenih mreža već smo ranije pisali pa tako ne čudi što je u kampanju na isti način krenuo i Zlatko Komadina. U ovom trenutku, njegov službeni Facebook profil broji oko 5 tisuća obožavatelja, dok bivši premijer ima njih gotovo 50 tisuća. Podsjetimo, Komadina je putem društvenih mreža objavio i svoj program za unutarstranačke izbore,  a u objavi je stao u obranu Rajka Ostojića.

‘Drago mi je da se još jedan kolega kandidirao za predsjednika SDP-a, a žao mi je što je kolegica odustala. Uvijek očekujem fer i sportsko natjecanje jer denunciranje suparnika nije nešto što stanuje u mom karakteru i baš zato mi je žao zbog ovih objeda usmjerenih prema Rajku Ostojiću, mom dragom prijatelju, čovjeku koji je dokazan u struci, sveučilišnom profesoru, koji je najednom postao meta napada kada je preuzeo dužnost šefa kampanje u našem stožeru.

Osuđujem svaku prijetnju: tko ima što za reći oko prijetnji, treba to prijaviti Središnjoj izbornoj komisiji SDP-a i tijelima i organima Republike Hrvatske.

Ovi događaji, nažalost, odvlače pažnju od onoga što je bitno, a to je kandidat i program”, napisao je Komadina na Facebooku.

>>> POLITIČARI KOJIMA JE HITNO POTREBNA POMOĆ! Ako ne učine ovo, propast im je neizbježna (FOTO)


Komentari