MILANOVIĆ SE PRIPREMA ZA NOVE IZBORE: Ovim porukama otkrio više nego što je planirao (VIDEO)

Facebook

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović radi punom parom. 


Čini se kako bivši predsjednik Vlade RH, Zoran Milanović i dalje ne odustaje od ideje kako će u Hrvatskoj vrlo brzo, održati novi parlamentarni izbori, odnosno kako će Vlada na čelu s Tihomirom Oreškovićem imati kratak rok trajanja. No, iako su u fokusu javnosti ipak oni unutarstranački gdje će za sada, aktualni šef SDP-a imati samo jednog protukandidata u liku i djelu Zlatka Komadine, čini se kako Milanovićevi posjeti različitim djelovima Lijepe naše imaju jedan sasvim drugi cilj.

Dok se jedni klade kako broji svoje posljednje dane na čelu Partije, drugi pak tvrde kako unatoč izbornom porazu on i dalje ostaje predsjednik trenutno najveće oporbene stranke.

”…mi u SDP-u moramo, bez obzira na unutarstranačke izbore, biti spremni u svakom trenutku preuzeti odgovornost za državu. To je naša obaveza i dužnost jer ovo što imamo danas je loše.”, napisao je Milanović na svom službenom Facebook profilu povodom posjeta Ivanić-Gradu.

Ivanić-Grad je oduvijek bio poznat kao industrijski grad i to je ostao do danas. Jučer smo razgovarali o prošlim…

Posted by Zoran Milanović on Mittwoch, 17. Februar 2016

No, ovdje priča ne staje. Kritika na račun Oreškovićeve vlade ne nedostaje, a jučer se obrušio i na novoizabrane ministre, ali i na samog premijera za kojeg je kazao kako ima upitan utjecaj u donošenju važnih odluka kao što je to primjerice sastavljanje proračuna.

Pozivam gospodina Oreškovića i njegovu Vladu na više tolerancije i ljude koji su njegovi prvi ađutanti. Biranim riječima…

Posted by Zoran Milanović on Dienstag, 16. Februar 2016

Kako je kazao u kratkom obraćanju javnosti povodom posjeta Lici i Dalmaciji, kritike građana ga motiviraju i on doslovno – ne odustaje. Sudeći prema viđenom, očito je kako Milanovićeva kampanja za unutarstranačke izbore ima nešto drugačiji predznak, odnosno kako je sve što čini ništa nego uvertira u parlamentarne izbore koji nas, navodno, vrlo brzo očekuju.

Hvala Lici i Dalmaciji

Hvala vam na društvu ovaj tjedan u Lici i Dalmaciji, puno smo razgovarali i čuo sam puno vaših prijedloga i ideja. Nastavljamo dalje našim smjerom za snažan SDP i bolju Hrvatsku.

Posted by Zoran Milanović on Sonntag, 14. Februar 2016

>>> KOSOR IZREŠETALA OREŠKOVIĆA: Nova porcija prozivki, ruganja i podbadanja (FOTO)


Komentari