MIA JE VEĆ OGROMNA ZVIJEZDA: Nakon samo jednog nastupa žele njen duet s Beyonce! (VIDEO)

Facebook

Nakon što su njen nastup vidjeli na televiziji, Amerikanci su totalno poludili za njom. 

Otkako je naša mala Zvjezdica Mia Negovetić nastupila u Little Big Shots, postala je prava zvijezda. Osim što je američku publiku oduševila svojim nastupom, izazvala je i brojne reakcije. Tako je prvenstveno američki The Voice podijelio video njenog nastupa u showu Little Big Shots. To inače nikada ne rade, a usput rečeno, imaju 14 milijuna pratitelja na Facebooku. Na objavu su napisali kratko i jasno, “Beyonce, čuvaj se!”

https://www.facebook.com/NBCLittleBigShots/videos/1571176593194594/

Nakon ove neočekivane reakcije američkog The Voica, tu su i Facebook korisnici koji su za Mijom, blago rečeno, poludjeli. Hvale je da skromna i iznimno talentirana, i traže njen duet sa Beyonce. Ovo su samo neki od entuziastičnih i simpatičnih komentara koji ostavili mnogi na njen nastup:

“Neka joj netko pod hitno ponudi ugovor! Ona ima sve! Ludo savršen glas, preslatka, super se snalazi na pozornici i samo joj je 13 godina?!”, “I povrh svega, izgleda baš kao što bi 13-godišnja djevojčica trebala izgledati! Talentirana i graciozna.”

“Najslađa djevojčica na svijetu! Imali smo čast družiti se s njome iz backstagea i gledati kako ostavlja srce na toj pozornici… Toliko emocija! Mia, već si zvijezda, bit ćeš golem hit u budućnosti”, “Skromna i talentirana, to je tako rijetka kombinacija! Samo ostani tako divna, jedva čekamo slušati te opet.”

mia
Screenshot/Facebook

Njen je video na Facebook stranici Little Big Shots pregledan već 2,2 milijuna puta, ima 43 tisuće lajkova, podijeljen je 33 tisuće puta i ima 2 tisuće pozitivnih komentara!

>>>NAŠA ZVJEZDICA POMELA HOLLYWOOD: Pogledajte zašto se Mia nakon spektakularnog nastupa rasplakala! (VIDEO)

>>>MIA JOŠ JEDNOM POKORILA HRVATSKU! Prvi put s himnom, drugi put s Beyonce (VIDEO)


Komentari