‘Mene su iz Vlade zvali!’ I Ćiro se cijepio. Vlada tvrdi da je istina nešto drugačija

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX/ Ilustracija

Cijepljenje preko reda, tema je koja i dalje puni medijske stupce, a među imenima poznatih moćnika, našao se i “trener svih trenera” Ćiro Blažević. Ovaj bivši nogometni izbornik kao 86-godišnjak spada u ugroženu  skupinu, no ipak ne i među onima koji se prvi trebaju cijepiti.

Ipak, Ćiro se cijepio. Prvo su kružile informacije da se cijepio ruskim Sputnikom u susjednoj Srbiji, a u RTL vijestima otkrio je da se cijepio u Zagrebu, a tvrdi da se nije cijepio preko reda, već da su ga zvali.

Mene su iz Vlade zvali da se cijepim jer je bila neka konfuzija da se ljudi neće da cijepe pa ako se njihov Ćiro cijepi, onda nema razloga da se ne cijepe. Zvao me odgovorni za šport. Čujte, ja imam neke principe koje ćete vi razumjeti. Nema razloga da ja sada. ako me netko pozove da morate reći, onda ću reći”, objasnio je Ćiro i poslao poruku svima koji se ne žele cijepiti.

“Prošao sam zahvaljujući svom poslu cijeli globus. Upoznao sam mnogo pametnih, manje pametnih i glupih. Svi oni koji neće da se cijepe su glupi“, zaključio je.


Ipak iz Vlade tvrde da je istina nešto drugačija. Iako su potvrdili da su zvali bivšeg izbornika u sklopu promocije cijepljenja, od takve akcije se odustalo zbog nestašice cjepiva u siječnju. Zaključno, iz Vlade poručuju kako ne znaju tko je cijepio Ćiru Blaževića, te da navedeno nije izvedeno u njihovom angažmanu.

Komentari