Majka iz Petrinje traži onog tko joj je spasio sina: ‘Pao je krpajući krov, a vi ste pomogli. Zadužili ste me za cijeli život’

Radnik. Photo: Pixabay, Ilustracija

Cijela Hrvatska zadnjih par dana živi uz unesrećene u Sisku, Petrinji, Glini i okolici. Odlazi se pomoći, skupljaju se potrepštine, čini se sve samo da se bar malo pomogne.

Herojski čin dolazi iz Petrinje. Tamo je jedan čovjek, za kojeg se pretpostavlja da je pripadnik navijačke skupine Bad Blue Boysi, spasio čovjeka. Sada ga traži majka da mu osobno zahvali.

S tom molbom javila se Facebook stranici “Zona Dinamo”.

“Poštovani Zonaši, Dinamovci, Boysi! Prenosimo Vam poruku gospođe Alme Šimić iz Petrinje.

Molimo Vas ako se prepoznate u ovoj poruci i događaju 30.12. javite nam se u inbox da Vas direktno spojimo s gospođom jer se želi osobno zahvaliti:

‘Kao prvo veliko HVALA svima vama vrijednim dečkima! Ja sam mama djeteta koje ste jučer spasili u Petrinji. Ne znam tko je od vas to bio jer sam za to vrijeme zapela u koloni ispred Petrinje. Moj sin je pao krpajući krov na našoj kući na adresi Artura Turkulina 37b gdje ste vi čistili lopatama šutu, zvao je u pomoć i vi ste mu pomogli i pozvali Hitnu. Jedan od vas mi se javio na sinov mobitel, ali ne znam koji. Želja mi je znati tko je od vas divnih ljudi zadužio jednu majku za cijeli život. Spasili ste mi sina, počistili ulicu, počistili okolo kuće! Vi ste anđeli Božji, javite mi se da znam tko mi je sina spasio molim vas!
Do neba zahvalna majka iz Petrinje'”, stoji u Facebook objavi.

Ako znate o kome se radi dojavite u inbox te Facebook stranice.

Poštovani Zonaši, Dinamovci, Boysi! Prenosimo Vam poruku gospođe Alme Šimić iz Petrinje.

Molimo Vas ako se prepoznate u…

Objavljuje Zona DinamoPetak, 1. siječnja 2021.

 


Komentari